All posts of Dames Bride Two Be 2019

Dames BrideTwoBe zet 4-0 winst reeks voort!

Zaterdag mochten we aantreden in Haaksbergen, tegen Havoc. Omdat dit de oude vereniging was van Maaike was zij erg gemotiveerd om te winnen, daarom begonnen we met een lekker uitgebreid ontbijt bij haar thuis. 💪Stefan moest zelf shinen in Borne, dus hadden we Jeroen mee als coach. Omdat Macy nog niet helemaal heel is, ging Delisa ook nog maar een keertje mee voor de verandering. ❤️Tijdens het inslaan had de tegenstander het op onze hoofden gemunt, dus gingen we dit in de wedstrijd terug doen. Maar li... Read more

Dames Bride Two Be | 11-11-2019 | Match report

Beetje saai, maar wel lekker

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Wevo op het programma, zij stonden virtueel ongeveer gelijk met ons, dus het beloofde een interessante wedstrijd te worden.  In de eerste set begonnen we sterk, ballen werden lekker ingeslagen en de aanval van de tegenstander werd effectief geblokkeerd. Niet zo spannend dus en net geen rondje van de coach helaas, 25-11 winst! 💪 In de tweede set moesten we ervoor waken dat we niet in slaap zouden vallen terwijl Delisa ons van 7-8 naar 18-8 serveerde. Hoewel ze nog wel wa... Read more

Dames Bride Two Be | 28-10-2019 | Match report

Van 17-3 achter staan, naar 3-1 de tegenstander verslaan!

Vrijdagavond was het weer feest, onze 4de wedstrijd stond op het programma, om 21.15 in Vriezeveen. Helaas geen open kantine voor de nodige koffie maar in onze mooie roze shirtjes mochten en zouden we shinen! 💗 In de eerste set werd al snel duidelijk dat de scherpte bij ons ver te zoeken was. We kwamen niet aan scoren en hadden wat moeite met de pass en het blok. Na wat wissels en inmiddels een achterstand van 17-3 wisten we dit toch nog om te draaien en het ze lastig te maken. Van 24-15 wisten we de teg... Read more

Dames Bride Two Be | 21-10-2019 | Match report

Dames 2 pakt puntje in Denekamp

Vandaag was het tijd voor onze tweede wedstrijd van het seizoen, hoewel onze midden positie weer voor de helft opgevuld was en we gelukkig weer een coach hadden, was onze buiten positie dit keer ook wat leeg. Dit werd opgelost door Romy (Merel) en Delisa mee te nemen.Aangekomen in de hal bleek deze nog onder constructie, maar gelukkig lag er wel een mooi oranje veld op een paarse vloer. Kan niet misgaan zou je denken. 🧡💜Nadat Macy alle rijbewijzen van het team had verzameld (niet dat iemand onze spele... Read more