Harambee Bedrijven Volleybal Toernooi

Op 13 april 2019 organiseert Harambee speciaal voor bedrijven het Harambee Volleybaltoernooi in het sportcentrum van de Universiteit Twente. Tijdens dit vriendschappelijke toernooi worden er wedstrijden gespeeld van zes tegen zes tegen andere bedrijven uit de buurt. Het evenement is opgezet als leuk, gezellig en sportief bedrijfsuitje. Volleybalervaring is niet vereist.

U krijgt een middagvullend programma voor een team van minimaal 6 personen in het Universitair Sportcentrum aan de Universiteit Twente. De beste teams treffen elkaar in de finale, waar de strijd om de 1e prijs gestreden zal worden.

Aansluitend aan het volleybaltoernooi zullen wij een maaltijd met borrel verzorgen. De maaltijd en een eerste drankje bij de borrel zijn inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Belangrijke informatie:

Wat:        Harambee Volleybaltoernooi

Datum:      13 april 2019

Tijd:      Vanaf 12:30

Locatie:     Sportcentrum University of Twente (De Hems 20, Enschede)

Inschrijfgeld: €25,- per persoon.

Als u nog vragen heeft of geïnteresseerd bent in meer informatie over het toernooi, stuur dan even een mailtje naar: bvt(at)harambee.nl

Wilt u zich direct inschrijven? Dan kan dat via het inschrijfformulier