Harambee Bedrijven Volleybal Toernooi

• Hele middag volleyballen met aansluitend diner;

• Kom op een laagdrempelige manier in contact met andere bedrijven uit de buurt;

• Gezellige middag met eigen collega’s.

Op 4 Mei 2017 organiseert Harambee het Harambee Bedrijven Volleybaltoernooi in het sportcentrum van de Universiteit Twente. Tijdens dit vriendschappelijke toernooi speelt u tegen andere bedrijven uit de buurt. Het evenement is opgezet als leuk, gezellig en sportief bedrijfsuitje. Volleybalervaring is niet vereist.

U krijgt een middagvullend programma voor een team van minimaal 6 personen in de uitstekende faciliteiten van het Universitair Sportcentrum aan de Universiteit Twente. De beste teams treffen elkaar in de finale, waar de strijd om de 1e prijs gestreden zal worden.

Aansluitend aan het volleybaltoernooi zal een diner met borrel plaatsvinden, waar u zich ook voor in kunt schrijven. Dit diner is inbegrepen bij het inschrijfbedrag. Vindt u het leuk om met andere bedrijven in contact te komen? Dan is deze combinatie van volleyballen en samen eten een uitstekende manier.

Belangrijke informatie:

Wat:        Harambee Bedrijven Volleybaltoernooi

Datum:      4 mei 2017

Tijd:      Vanaf ±14:00

Locatie:     Sportcentrum University of Twente (Drienerlolaan 5, Enschede)

Inschrijfgeld team: 200 euro incl. diner en drankje.

Als u nog vragen heeft of geïnteresseerd bent in meer informatie over het toernooi, stuur dan even een mailtje naar: bvt(at)harambee.nl

Wilt u zich direct inschrijven? Dan kan dat via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWZxMUryXFvEDCfCplDm5-ltX-Ly7M-u1h_AKafKpPv-W4tw/viewform