NSK beachvolleybal

Ben jij student en wil je een weekend vol met beachvolleybal, feesten, gezelligheid en epische zij-activiteiten? Dan is het weekend van 22 tot en met 24 mei wat voor jou, want dan vindt het Nationaal Studenten Kampioenschap beachvolleybal plaats in Enschede. Na het weekend is bekend wie zich de kampioen Studenten Beachvolleybal 2020 mag noemen en met de felbegeerde trofee naar huis gaat. Tussen het beachen door is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en zaterdag is er een feest in de lokale bar. Schrijf je meteen in door onderstaand formulier in te vullen: Inschrijfformulier NSK beachvolleybal

De kosten voor het toernooi zijn slechts €25,- per persoon. Hiervoor krijg je een geheel verzorgd weekend vol beachvolleybal en feesten. Dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch, avondeten & overnachtingen!

Let op: of je nu laag, midden, hoog, divisie of eredivisie speelt, iedereen is deze dag welkom!

Praktische Informatie

  • Datum & Locatie: Het NSK wordt gehouden op 22 t/m 24 mei op de campus van de University of Twente in Enschede. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei.
  • Overnachting: Het is mogelijk om vanaf vrijdagavond je tent op te zetten op het terrein van de Universiteit Twente, naast de beachvelden. Toiletten zijn aanwezig op het campingterrein, douchefaciliteiten zijn aanwezig in het sportcentrum op ca. 200m afstand.
  • Eten: ontbijt en lunch voor zowel de zaterdag als de zondag worden door de organisatie verzorgd. Daarnaast wordt het avondeten op zaterdag ook verzorgd door de organisatie.
  • Feesten: Op vrijdagavond zal er een borrel plaats vinden in het sportcentrum van de universiteit. Op zaterdagavond zal een feest georganiseerd worden in de lokale campuskroeg. Dit alles, op koprolafstand van de camping!
  • Competitiereglement: volgt zo snel mogelijk.