Dames Phineas and Fierb wint opnieuw

Vrijdag 29 oktober stond er weer een uit wedstrijd op het programma. Van tevoren speelde er bij onze coach Sander een teamdate plaats. We hebben samen met heren 5 een overheerlijk maal gehad. Onze weg vervolgde daarna richting het station op weg richting Wierden. We hadden een wedstrijd tegen Weghorst Makelaardij WVC Volley dames 4. Toen we aankwamen bij de sporthal stond er een groot welkomstcomité van kinderen op ons te wachten. Zij stonden in de rij voor een Halloween avond. Zelfs wij werden buiten nog aan het schrikken gemaakt.

In de kleedkamer zat de sfeer er goed in. Iedereen had zin om te gaan spelen en een overwinning mee naar huis te nemen. De wedstrijd zou er iets anders uit gaan zien dan normaal, want onze strijder Angelique had een marathon gelopen en was daardoor niet geheel inzetbaar. Hierdoor hadden we een tekort op buiten, maar niet getreurd Silke heeft gespeeld op buiten en heeft geshined. Ondanks dat Angelique niet veel speelde was ze zeker niet afwezig. Ze was hard aan het zingen samen met Sander en de andere wissel.

De eerste set hebben we met een nipte overwinning gewonnen, het werd 27-25. We waren het er allemaal over eens dat we het veels te spannend hadden gemaakt en dit niet nodig was. De volgende set hebben we laten zien hoe het moest en wonnen we met 25-11. We hadden bijna een pitcher binnen gehengeld, maar Marte maakte op het cruciale moment van 24-9 een foutje. Dit was even huilen… De derde set hebben we gewonnen met 25-21 en de laatste was een duidelijke overwinning van 25-14.

Na de wedstrijd hadden we een voldaan gevoel. In de kantine kon bier met taart natuurlijk niet ontbreken. Femke was vergeten een taart te maken dus die had bij de bakker een slof en een appeltaart gekocht. Hierdoor hadden we niet één maar, maar liefst twee stukken taart. Om de avond goed af te sluiten hebben we nog shotje apenkop gehad ;)

De terugweg verliep voorspoedig en zijn zelfs Anouk nog tegengekomen. Zij kwam terug van een concert.

 

Een lang verhaal kort: We hebben een 4-0 winst binnen gehengeld, veel gezongen en geshined met zijn alle!

 

Samen begonnen met spelen

Onze zangkunsten met andere delen

Er was veel plezier

In de kantine veel vertier

Voor een teamdate kan je ons mailen


Game info

Home team Weghorst Makelaardij WVC Volley Dames 4
Guest team Phineas and 4rb
Date 29-10-2021 19:30
Type Reguliere wedstrijd
Location Dikkenshal
Dikkensweg 1
7641CC Wierden
Result 0 - 4
Sets 25-27, 11-25, 21-25, 14-25