Overwinning voor Cruella de VII

Na lange tijd wachten mochten wij op deze regenachtige donderdag eindelijk weer spelen. Aan het begin van de week was het nog de vraag of we een team samen konden stellen, omdat velen nog druk zouden moeten leren voor examens de volgende dag. Uiteindelijk hebben we iedereen mee kunnen slepen naar de wedstrijd (wat is er nou belangrijker, een tentamen maken of een wedstrijd spelen? Wedstrijd spelen natuurlijk! ;) ). Maar toen moest er nog een coach gevonden worden want Lars moest natuurlijk naar de Algemene Vergadering, gelukkig was daar ons redder in nood René!

En zo konden we aan de wedstrijd beginnen. Maar eerst gingen we nog samen eten bij Suus. Na ons buikje rond gegeten te hebben stapten we op de fiets richting de Pathmoshal. Maar het zou Nederland niet zijn zonder dat het regent na die storm Corrie. Dus eenmaal aan gekomen waren wij nat en konden we even opdrogen in de kantine, want we waren veels te vroeg. Na wat opgedroogd te zijn en kwamen we er achter dat de verwarming nog meer aanstond in de sporthal dan in de kantine. Het was lekker als je aan de kant stond, maar als je aan het sporten bent hoeft er van ons geen verwarming aan te staan.

Toen begon die eerste set. En dat ging erg lekker, zeker voor de eerste wedstrijd na zo'n lange tijd. En al helemaal voor Suus, voor haar was het de eerste wedstrijd van het seizoen!! Moet je je voorstellen, je bent lange tijd stuk en wanneer je weer mag spelen worden de wedstrijden afgelast. Gelukkig was er niks van te merken en was ze zo lekker aan het spelen en serveren dat we die eerste set zo binnen sleepten met 12-25.

Alleen toen kwam die tweede set. Het is een set om snel te vergeten. We waren niet meer lekker aan het spelen zoals de eerste set en na een lange service beurt van de tegenstander stonden we al op grootte achterstand. Na een time-out en meer enthousiasme in het spel te brengen konden we de schade herstellen en terug komen naar 23-23. Helaas was dat net niet genoeg en werd het 25-23.

Met goede moed gingen we de derde set in en dat werd beloont met een 18-25 overwinning. In de laatste set gaven we tegenstander geen kansen meer en wonnen we de set met volle overtuiging, wel met 10-25!