Pyjamaparty met ZASsepoester

Op zaterdag 22 oktober was het zover, de wedstrijd van de ZASsepoesters tegen T-Volley Dames 2 die met een dikke 4-0 van onze vorige tegenstander hadden gewonnen. Tegen hen hadden wij 3-1 verloren, dus dit was een uitdagend vooruitzicht.

De voorbereiding voor de wedstrijd begon de avond van tevoren al. Aangezien de wedstrijd om 11 uur ’s ochtends zou beginnen, zouden we om 9 uur al gaan ontbijten. En wat kan je dan beter doen dan alvast moed indrinken op de vrijdagavond?! Dus zo geschiedde. Na het brassen van de SEAL van Heren 6 ontstond het fantastische idee om een pyjama ontbijt te gaan doen de volgende ochtend, zodat we nog ietsje konden uitslapen. Na nog wat discutabele acties van een aantal teamgenoten (ik noem geen namen) lagen de prinsesjes netjes om 4 uur in hun bed om genoeg slaap te pakken voor de spannende wedstrijd.

De eerste ZASsepoesters stonden de volgende ochtend al netjes om 5 voor 9 bij Elise voor de deur. Maar de 9 uur was niet voor iedereen zo’n succes. Wel was de pyjama party een goed idee, check ook vooral even onze insta als je dat nog niet gedaan hebt (@harambee_dames6). Naast de Heren 6 mascotte had bijna iedereen een emotional/brakheid support knuffel meegenomen, die ons een beetje door de zware ochtend heen konden slepen.

Toch konden we vol goede moed naar Tilligte vertrekken. Dit zou ook onze eerste wedstrijd in de sexy paarse broekjes worden! In Tilligte kwam Elise erachter dat ze haar broekje sinds de teampresentaties niet had gewassen dus die zat nog lekker onder het bier. In de hoop dat de tegenstanders hier misschien door afgeschrikt zouden worden betraden we het veld.

We merkten al snel dat onze tegenstander een vrij forse aanval had. Het ging eerst nog wel gelijk op maar toen liep Ti-Volley toch voor ons uit. De rest van de wedstrijd bleef een beetje zo gaan. Of het nou door de brakheid van Lars kwam, door het slaapgebrek van de prinsesjes, het missen van onze dia’s of misschien gewoon doordat de dames uit Tilligte net wat beter waren dan wij, de teller stond aan het einde op 4-0, en dat na nog geen anderhalf uur. Echter waren we trots op onszelf, want we hadden de moed er goed in gehouden en vonden allemaal dat we het goed hadden gedaan.

 

Voor de wedstrijd naar de vb

We namen de mascotte van Heren 6 mee

Hun aanval was goed

Maar we hielden moed

Toch zat het ons dit keer niet mee

 


Game info

Home team Ti-Volley Dames 2
Guest team Dames 6
Date 22-10-2022 11:00
Type Reguliere wedstrijd
Location MFA Terra Nova
Kerkstraat 3
7634PL Tilligte
Result 4 - 0
Sets 25-13, 25-14, 25-9, 25-5