⚡ Heren Thunderdome vs. Apollo

Als heren Thunderdome hebben we er dit seizoen lang op moeten wachten, maar we mochten eindelijk een wedstrijd spelen in ons thuishonk: de HOUTEN ZAAL! En als kers op de taart, mochten we ook voor het eerst aantreden in onze epische inspeel tenues! Hier kregen we dan ook zo veel energie van dat we al een uur van tevoren in de houten zaal te vinden waren om ons voor te bereiden op de wedstrijd. En dat was nodig ook, want er stond een klassieke Twentse derby op het programma: Harambee H1 tegen Pizza Pollo H1.

Met het op de tribune gevestigde orkest konden wij dan ook een ware strijd voeren tegen de apollonaren (shout-out naar het publiek). En na een rete spannend eind mochten we ons dan ook winnaar kronen van de eerste set. Hier wouden we natuurlijk meer van! Maar de volgende sets bleek Apollo helaas toch iets beter dan ons te zijn. De 4de set zijn we nog dichtbij gekomen maar het mocht helaas niet baten. Apollo ging er met een winst van 3-1 vandoor.

Na de tijd zijn er nog wat mooie liederen gezonnen in de kantine van het sportcentrum tijdens de Deutsche muziekbingo met onder andere Apollo, die daarna zelfs nog mee gefeest hebben in de VB. Gelukkig hebben we de derde helft wel gewonnen van Apollo, maar de burgers van Apollo hadden natuurlijk nog een lange fietsweg naar Borne.

A.s. zaterdag mogen we weer spelen in de geliefde houten zaal tegen vips bardot, dus kom vooral weer aanmoedigen!

 

Kusjes,

Heren Thunderdome


Game info

Home team Heren 1
Guest team Apollo 8 Heren 1
Date 22-10-2022 17:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Result 1 - 3
Sets 26-24, 16-25, 19-25, 20-25