Droge Krekkers --> laat verhaaltje

Vorige week speelden we tegen de Krekkers🥪. Wij houden niet van krekkers🍞 want die zijn droog, dus kunnen we nu pas een verhaaltje schrijven.🖊️

Het begon helemaal niet goed want Inez heeft een hele zere enkel🥺 en toen was blonde Saskia👩🏼 er ook niet😢. En toen was Mette opeens ziek en toen waren we heel verdrietig😭. En toen ging het niet goed met eten want we hadden gehakt maar Zare is helemaal vegetarisch dus het ging niet goed🍝. En toen moesten we tellen bij heren 2 en fluiten bij heren 6 en 7 en die zijn allemaal superlief dus wij deden dat💞🧡💜. Maar de Krekkers🥖 wilden alvast rennen en warm worden en wij konden toen nog helemaal niet meedoen☹️. 

En toen waren we nog niet eens begonnen💩. Maar gelukkig waren er veel mensen die gingen aanmoedigen en de bever was er ook🫶🏼. De andere Saskia👩🏽‍🦱 ging toen opslaan en ze deed dat super goed en toen stonden we voor🎀. Maar de Krekkers🥐 deden ook heel erg hun best en zij wonnen toen maar het was wel heel erg leuk😍. En het was wel stom want we hadden heel goed gespeeld maar de Krekkers waren net ietsje beter aan het eind van de set vaak🥵. We hebben ook een set gewonnen dus het was ook wel heel leuk🥳. 

En daarna was het ook heel leuk want we gingen opdrachten doen met het bestuur zoals een koprol echt leuk🙌🏼🏅. We hadden ook nog cake van Donika maar die moest meteen weg want ze is dokter👩🏽‍⚕️, en Fleur was jarig dus toen gingen we zingen🎉🎊. En iedereen ging meezingen in de kantine en het was heel gezellig🐯.

 

Weer spelen in onze eigen zaal voelde heel vertrouwd

Ook al was het nog steeds een beetje heel erg koud

En Zare had nog bijna Krekkers🥯 moeten eten

Want Donika was de vegetarischheid vergeten

Maar gelukkig serveerde Merel één keer fout en weten we dat ze nog steeds van Harambee houdt


Game info

Home team Dames 1
Guest team Krekkers Dames 2
Date 11-11-2022 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Result 1 - 3
Sets 28-30, 23-25, 25-23, 15-25