so many up´´´ s and downs, it's nearly a mountain

De laatste race van het kalender jaar stond alweer voor de deur. Dit betekent ook weer een laatste literair hoogstandje om uw SOG te voeden. Alvast graag gedaan.

Rustzeggend konden wij van start gaan, wetende dat winterkampioenschap al niet meer in zich was. Zoals dit jaar al meerdere keren is gebleken is de rechter voor vleugel een van de struikelpunten van de opstellingsbriefjes. Al wordt struikelen over een afwezige vleugel aardig lastig. Niet alleen aan de rechterkant maar ook aan de linkerkant was het ten hemel schreiend. Met een afwezigheid van 5 courreurs was het noodzakelijk nieuwe hiervoor in te zetten. Bedankt, Mr oei, Mr. Fahrtubs en Mr. Wieringa voor de weergeloze inzet in de Ferradri.

Nadat de burgerrups ons veilig in AAAAALmeloooo afgezet heeft, samen met een rondje in de och wa mooie Bravo bus kon er gestart worden aand e eerste sector van de track. Opvallend aan deze baan was dat het ziekenhuis binnen handbereik is, wellicht is dit een bewuste keuze....

 

Ja hier ben ik echt te brak voor nog, de wedstrijd is een 4/0 geworden voor die mannetjes uit Almelo met hun klote gala ballen.
Kom vooral nog een keer terug om de geupdate versie te bekijken. Als je dan toch de moeite neemt om terug te keren naar dit blog, zul je ook vast wel genoeg interesse in ons hebben dat je volgende wedstrijd ook wel komt kijken. Tot dan!!

 

I want to wish you a merry christmas

 


Game info

Home team Fysio Engbersen Aastad Heren 1
Guest team Heren 3
Date 16-12-2023 15:30
Type Reguliere wedstrijd
Location Windmolenbroek
Leemhorst 5
7609LA Almelo
Result 4 - 0
Sets 25-14, 25-17, 25-15, 25-21