Heren 4 tegen Krekkers H1!

Vrijdag is het dan eindelijk begonnen! Wij als heren 4 moesten het opnemen tegen Krekkers heren 1. Eerst gezellig met zijn allen gegeten en daarna op naar Mariaparochie. Eerst daar koffiedrinken en er dan pas tegenaan natuurlijk!

De eerste set ging moeilijk. Onze tegenstander liep geleidelijk uit en wist onze verdediging goed genoeg te ontregelen om de eerste set aan ons te ontfutselen met vijfentwintig punten tegen negentien. Na de nederlaag in die eerste set liep het helaas niet beter in de tweede set. Echter, onze aanvallers stonden wel lekker te scoren, maar helaas deden de aanvallers van de tegenstanders dat ook. En ietsje meer dan wij. De tweede set was afgelopen voordat wij ons vijftiende punt konden maken. Maar, we gaven niet op. Sterker nog, we gingen steeds beter spelen. In de derde set liep de pass steeds beter en onze coach zette een nieuwe tactiek in. De dubbele wissel. Op deze manier hadden we constant drie lange aanvallers aan het net en konden de spelverdelers iets rustiger aandoen nu ze niet ook nog de langere tegenstanders moesten afblokken. Deze set eindigde met twintig punten voor ons en vijfentwintig voor Krekkers. Al drie sets verloren op de eerste wedstrijd. Het begon er bijna naar uit te zien dat we niks zouden winnen op onze eerst dag. Dat was natuurlijk niet het plan. Met goede moed gingen wij verder naar de vierde set. En deze ging een stuk beter. De verdediging was weer redelijk op orde en zo hadden onze aanvallers vrij spel. Langzaam maar zeker kwam het einde van de set in zicht… en wij stonden voor! Na een paar moeilijke laatste rally’s werd dan eindelijk de laatste bal op de grond getimmerd, wat ons de winst van onze eerste set dit seizoen opleverde. Vijfentwintig voor ons en twintig voor Krekkers! Mikal, thanks!!!

Aankomende zaterdag spelen wij in Hengelo tegen Webton heren 3. De nevobo voorspelt 3-2 voor Webton, dus laten we ze maar eens ongelijk bewijzen.