We paid the jackpot for the V.I.P.'s

Dit wordt het een na laatste verslag van het seizoen. Graag zou ik daarom ook weer de nodige moeite willen steken in het netjes formuleren van onze sportieve prestaties geleverd door de beste autos van het seizoen, namelijk de Ferraris. Echter heeft een bijzonder fenomeen genaamd te veel drinken na de wedstrijd gezorgd voor gaten in het geheugen. 

Van te voren was al gauw duidelijk, ongeacht de prestaties, de punten blijven in Enschede. Alleen de vraag nog of ze opgeschreven mochten worden voor de uit of thuis spelende ploeg hing nog in de lucht.

Aangezien het einde van het seizoen er aan komt, en handhaving al vastgesteld is, zijn de uitslagen niet meer heel erg van belang. Wat er wel van belang is zijn de supporters, nu wij niet meer om de punten spelen zullen wij onze uiterste maar ook echt uiterste best doen om de supporters te vermaken. Gelukkig hebben wij dat vermaak in de kantine en de stad gelukkig nog kunnen leveren.

 

Graag zou ik willen afsluiten met de observatie van corruptie binnen het team en dat naast het feit dat niet alle punten mee naar huis gegaan zijn ook niet alle inspeel shirts mee naar huis gegaan zijn. Resulterende in het leukste cheerleader trio bij dames tweeleaders deze vrijdag, komt dat zien!

 

Ohja en btw, wil je ons de strijd om het team van het jaar zien winnen? kom dan ekkes kijken zaterdag :-)


Game info

Home team Vips Bardot Heren 2
Guest team Heren 3
Date 21-03-2024 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Pathmoshal
Veilingstraat 20
7545LZ Enschede
Result 3 - 1
Sets 25-18, 23-25, 25-16, 25-18