de chinees

Het is weer tijd! De eerste thuis wedstrijd en de laatste bekerwedstrijd (spoiler alert) van het seizoen. Door de verjaardag van Harambee konden we heerlijk genieten van een feestmaal ZONDER AFWAS! Echter, hield dit feestmaal geen rekening met de snelheid van onze spijsvertering. Die lieve chinees dacht dat we binnen een half uurtje de loempia’s wel van boven naar onder hadden gewerkt, maar helaas. Wel hebben we goed ons best gedaan dit te versnellen. We begonnen met een burgerlijk wandelingetje in het sportcentrum, waarbij we bij elke zaal stopte voor een speciale onderbreking. 

 

In SC1 hebben we een dansje gedaan op de muziek van het bestuur. In SC2 hebben we de trap afgelopen in de hoop dat de zwaartekracht het eten ook wat naar onder bracht. In SC3 hebben we zowel yoga als snelwandelen beoefend, in welke Cilla beide erg bekwaam bleek. In SC4 hebben we de sporters aangemoegd, om in de juigende vibe te komen. Als laatst zijn we langs het vernieuwde zwembad geweest, wat een prachtig staaltje water was. 

 

Na onze intensieve wandeling was de warming up helemaal overbodig, maar wel heel gezellig door de muziek. Over de wedstrijd zelf zullen we het niet hebben, de derde set was prima, ons beker avontuur is wel zuur ten einde gekomen. Maar met veel bier, en hele lekkere taart, komt alles natuurlijk weer goed. Op naar de eerste competitie wedstrijd!! 

 

Kusjes dames Brie

 

De Chinees bewees dat we moesten vrezen voor het eten

Hierdoor kunnen we de wedstrijd maar beter vergeten

Gelukkig was het burgerrondje wel een succes

Van yogaoefeningen kenden we er wel zes!

Desondanks heeft onze spijsvertering het geweten…