Heren 4 tegen Webton Hengelo heren 3

Ja. Afgelopen vrijdag speelden wij onze tweede wedstrijd. En wel tegen onze buren de Hengeloƫrs. Natuurlijk hadden wij het goede voornemen om, na een maaltijd op de campus, daar met zijn allen heen te fietsen en natuurlijk, als echte Nederlanders, zijn we met de auto gegaan toen het bleek te regenen. Na deze korte rit door de regen onder het dak van een auto kwamen we aan bij de sporthal en daar maakte de auto van onze diagonaal Bedorick een spectaculaire entree met veel rook uit de motorkap. Maar goed, die zijn ook gewoon weer heel thuis gekomen.

Dan de wedstrijd. Er lijkt een beetje een patroon te komen eigenlijk. De eerst set ging snel naar de tegenpartij. We hadden moeite met het op orde brengen van de pass. Hoewel we zelf echt een paar rake klappen hebben kunnen uitdelen, mocht het niet baten en hebben we deze set met 15 tegen 25 aan onze tegenstander moeten geven. Maar, we kwamen er beter vanaf in de tweede set. Je moet weten, onze tegenstanders waren mannen die al erg lang met elkaar samenspelen en het vooral van trucjes moesten hebben. En ja, als die trucjes dan werken. Who blames them, eh? De tweede set echter hadden we al wat betere antwoorden. Het ging geleidelijk op en onze rake klappen wogen deze keer beter op tegen die van de tegenstander. Helaas hebben we het nog steeds maar tot de 22 gehaald. De derde set volgde deze stijgende lijn en we hebben het zelf tot de 25 punten gehaald! Yes! Wat dan wel tegen viel is dat de tegenstander de set eindigde met 27 punten. We hebben echt een goede strijd kunnen leveren deze set, maar toch net op het nippertje verloren. Tja, wat doe je er aan he. Op naar de vierde set. Dit was ergens een leuke, maar ook wel een jammere set. We hebben deze met 25 tegen 11 gewonnen, maar onze tegenstanders hadden er geen zin meer in. Ze hebben erg veel punten toen weggegeven en dat was jammer, want na de ontzettend spannende derde set hadden we hier echt een strijd kunnen leveren. Maar goed, plezier hadden wij wel in die laatste set en daar gaat het om.

Tot slot natuulijk nog even een bedankje aan Thijmen! Hij is deze keer met ons mee gegaan als coach, want onze Yuri moest zelf spelen in Ootmarsum tegen Springendal-Set-Up '65 heren 1. Dat werd helaas ook een 3-1 voor Set-Up.


Game info

Home team Webton Hengelo Heren 3
Guest team Heren Quadrupel
Date 04-10-2019 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Veldwijk
Kuipersdijk 46
7552BJ Hengelo Ov
Result 3 - 1
Sets 25-15, 25-22, 27-25, 11-25