vergeten

Het thema van vandaag is: vergeten. Want het begon al met de taart, die was vergeten. Toen werd er nog snel cake mix gehaald, maar werden de extra ingrediënten voor bij de cakemix vergeten. Uiteindelijk is de cake optijd afgekomen, want we hadden alle tijd wegens onze gezellige brunch met heren 9! Om weer terug te komen op het thema “vergeten”, was Emma ook vergeten de druiven te halen. Bovendien was Merijn vergeten de ballen mee te nemen, gelukkig kwam toen heren 9 tot de resque om onze ballen mee naar Rijssen te nemen! Onderweg naar Rijssen waren er ook nog wat probleempjes, hier en daar was Max de weg vergeten. Eenmaal aangekomen bleek dat zowel Marit, Diede en Philip hun roze shirtje vergeten waren. 

 

Nadat we een half uur te laat waren begonnen, bleek dat we tijdelijk vergaten hoe we moesten passen. Hierdoor kon onze tegenstander de eerste 3 sets helaas overwinnen. MAAR! In de vierde set waren we al weer vergeten dat we vergeten waren dat we niet konden passen, en ging het hartstikke goed! Toch nog een puntje mee kunnen nemen. 

 

Halverwege de tweede set gebeurde er nog iets ontzettend bijzonders, iets wat (naar ons weten) nog nooit eerder is gebeurd. Lise passte de bal namelijk mooi met een boogje, maar in plaats van dat deze naar de setter ging, vloog deze prachtig over de scheids in de prullenbak die achter haar gepositioneerd stond. We kregen er helaas geen punt voor, maar het was wel een ervaring op zich. (Als je deze blog op de insta leest, de prullenbak is hier te zien ->). 

 

Vandaag waren we van alles vergeten

Daarmee was het voor de wedstrijd al zwoegen en zweten

De scheids speelde helaas niet leuk mee

Want tegen een bal in de prullenbak zei ze “nee”

Naderhand hebben we de vergeten cake lekker opgegeten


Game info

Home team Rivo Rijssen Dames 5
Guest team Dames 3
Date 19-10-2024 13:30
Type Reguliere wedstrijd
Location Reggehal
Nieuwlandsweg 1
7461VP Rijssen
Result 3 - 1
Sets 25-14, 25-15, 25-17, 24-26