WieWatWaar: Hellendoorn place 2 be

Hehoi!!

Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend gehad  Hierbij een update over onze wedstrijd van afgelopen vrijdag. We begonnen de avond goed met een teamdate met Escal8tion. We hebben heerlijk samengegeten , waarna we met zijn allen richting Hellendoorn gingen. Wat nog best een uitdaging was, want met het OV kan je daar maar tot 19u komen (en weggaan). Dus met een combi van auto's en treinen naar Hellendoorn gegaan.

We hadden een vervangcoach (Joris) mee, want onze supercoach moest een eigen wedstrijd spelen.

Eenmaal bezig met de wedstrijd kwamen we erachter dat onze tegenstanders laffe poezen waren en bijna geen enkele bal durfde aan te vallen, vanwege onze woeste blokken. We kregen alleen maar bovenhandse prikballetjes over het net en onze achterspelers moesten elke bal van de grond af vegen. We moesten helaas de eerste set ook aan de tegenstanders weggeven omdat we ietwat focus misten. 

In de tweede set stelde Joris de feestregel in, wat inhield dat we bij elk punt (tegen of voor) moesten juichen. Wat ons zeker wat puntjes heeft gegeven omdat de scheids het daardoor allemaal niet meer wist. Ondertussen was er aan de zijkant ook een feestje gaande  waardoor we de tweede set met overtuiging binnen hadden gesleept.  De derde set verloren we helaas net aan, maar door allemaal gekke trucjes toe te passen, middens op dia etc hebben we toch mooi de 4e set keihard gewonnen!! Dat betekende dus een 5e set! 

Ondertussen was Dames 8 ons gaan aanmoedigen op de tribune nadat zij gewonnen hadden en deze aanmoediging hadden we (helaas) wel nodig. De vijfde set was niet in ons voordeel en we gingen dan ook teleurgesteld naar huis met een 2-3 verlies.

Maarrr het seizoen is nog lang niet over en komende vrijdag is het weer zover . De tweede thuiswedstrijd staat op het programma, wij hebben al jullie aanmoediging nodig, dus kom om 21u op vrijdag kijken naar HyVes, je kunt ons herkennen aan onze spiksplinternieuwe HyVes jasjes en natuurlijk het meest feestende team op het veld. 

 

Tot dan!! xoxox wjnmk 


Game info

Home team SVH VC Dames 3
Guest team Dames HyVes
Date 18-10-2019 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Location de Voordam
Koemaste 2
7447AD Hellendoorn
Result 3 - 2
Sets 25-15, 22-25, 25-23, 21-25, 15-7