Shinen in uNINEcorn outfits

 

Ook dames 9 begint aan hen eerste teamblog! En dan wel over een keurig verlies tegen onze dames uit TVO DS2 uit gemeente Hengelo.

 

Naast samen gegeten te hebben en we uiteindelijk aankomen bij een sporthal, die er helemaal aan de buitenkant niet uit ziet als sporthal, kleedde Dames Uninecorns zich om in hun inspeel kleding. De sokken werden hoog opgetrokken en het unicorn hoorntje voor de wissel werd klaar gelegd. Kortom we waren helemaal klaar voor het inspelen.

 

Na een tijdje inspelen, meldde de eerste spelers zich al met de boodschap dat ze weg gaat duiken voor de ballen in plaats van ze spelen. En zelfs René meldt zich voor de wedstrijd:"als jullie elke set 10 punten pakken, hebben jullie in mijn ogen gewonnen." Want tja, de tegenstanders wisten wel raad met een bal en waren niet bang om te meppen, want onze inslaan wachtrij kreeg er al van langs.

 

Vol frisse angst begonnen we aan de eerste set. Ook al begonnen we met een voorsprong, zoals verwacht een aantal ketsers, service reeksje tegen en gewoon af en toe niet lekker gespeeld. Maar bijna de 10 punten gered, namelijk 9 punten, wat wij natuurlijk een mooi aantal vonden. En nu we niet meer bang waren voor de harde ballen, hadden we meer vertrouwen in een tweede set.

 

Weer begonnen we met een voorsprong, en tot 19-19 ging het gelijk. De tegenstander was compleet chagrijnig en teleurgesteld in zichzelf. Dit was natuurlijk erg fijn om te zien en extra fijn voor ons spel plezier. Helaas konden we net de druk niet aan en hebben we verloren met 21 tegen 25.

 

Over de derde set hebben we het liever niet, balend dat we de vorige niet gewonnen hadden is de stand gewoon niet zo best geworden. Dus snel naar de 4e set! Die we helaas ook verloren hadden, maar wel boven 10 punten!

 

Al met al hebben we gemiddeld per set boven de 10 punten, zijn we blij dat René geen geel heeft gekregen, kregen we complimenten van de tegenstander voor ons geweldige inspeel outfits en vonden we het erg fijn om bijna een set te pakken tegen een best wel heel goed team! Op met fietsbier naar de taart bij Puck’s huis aangezien die ze vergeten was, om vervolgens naar de VB te gaan. Waar een aantal van ons een te smerig gratis shotje hebben gehad die ze alleen buiten mochten drinken wegens braakgevaar. 6e set ging dus keurig als verwacht: tot het uiterste!

 

 

Limerick van Joris

Er werd geschitterd weer door DS9

Het publiek een spektakel gekregen

We hadden plezier

En daarna veel bier

Alleen de punten die vielen wat tegen.

 

 


Game info

Home team TVO Dames 2
Guest team Dames Uninecorns
Date 18-10-2019 20:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Geertman
Beckumerkerkweg 27
7554PV Hengelo Ov
Result 4 - 0
Sets 25-9, 25-21, 25-7, 25-14