Ridders strijden om 3e plek

Afgelopen thuisweekend was het weer raak. De ridders van Sixcalibur moesten (alweer) tegen Wevo, waar we maar twee weekjes eerder ook al thuis tegen hebben gespeeld. In de vorige wedstrijd waren wij van mening dat we beter waren, ondanks dat we 3-1 verloren, dus we hadden wat goed te maken.

 

Onderhand stonden we op de gedeelde derde plek en het was duidelijk dat deze wedstrijd zou bepalen wie de top drie zou moeten verlaten. Aangezien onze eigen coach betere dingen te doen had dan ons verlies begeleiden hadden we gelukkig Kimberly om ons uit de nood te helpen (love). 

 

Samen met de onweerstaanbare mannen van H2 hadden we vooraf een goede bodem gelegd waar maar, na heel veel moeite doen om een ruime locatie te regelen, maar 5 ridders waren op komen dagen. 

 

De belangrijkste wedstrijd zijnde waren we weggestopt in de houten zaal, maar daar konden we wel onze eigen muziek draaien en goed veel lawaai maken. De eerste set begon hoopvol maar onder andere doordat mensen iets te weinig gingen voor elke bal eindigde dit in een 19-25 verlies.

 

De tweede set begonnen we slecht, pakten we op en gingen we voor elke bal. Zelfs toen konden we de winst niet binnenslepen en eindigde het in 22-25 verlies.

 

Steeds dichter kwamen we bij het winnen van een set en die trend hebben we de derde set voortgezet. 25-23 winst. In ieder geval een set kunnen pakken.

 

Vastberaden dat we er een vijfde set van wouden maken gingen we de vierde set in. Deze was niet opvallend goed, we wisten alsnog 19 punten te halen maar lieten alweer Wevo met de winst het sportcentrum verlaten. Zowel wij als zij speelden duidelijk beter dan de vorige keer dus we hoefden maar lichtelijk te balen

 

De strijd om de derde plek was besloten, Wevo werd tweede, en wij derde. Ons ene puntje was genoeg om de voormalig nummer 2 uit de top drie te knikkeren.

 

 

 We dachten dat we zouden winnen

Tenminste nog voor het beginnen

Een beetje balen

Pitcher halen

We hebben in Weerselo nog wat punten te innen

 

Gegroet,

Heren Sixcalibur


Game info

Home team Heren Sixcalibur
Guest team Wevo 70 Heren 3
Date 25-10-2019 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Location Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Result 1 - 3
Sets 19-25, 22-25, 25-23, 19-25