Mix 10 - Mix 9; zonder pitcher naar huis

Vrijdag 29 november was het zover: X on the beach trof hun trainingsgenoten van Floating on cloud 9. Gezien de ietwat gebrekkige opkomst van het gaafste mixteam ooit, waren er wat invallers geregeld. Na het warmlopen en inspelen kon de wedstrijd beginnen. De eerste set begon meteen slecht, met een 7-0 achterstand zonk de moed een beetje in de schoenen. Gelukkig kregen we de service aan onze kant en werd de score al snel 8-7 in ons voordeel! De set werd afgesloten met winst voor mix 9.

De volgende sets waren spannend, het ging nek aan nek. Met een afgeblokte aanval van Haite, een set waarin we 8-23 achter stonden* en veel kunst en vliegwerk kreeg iedereen aan de zijlijn elke 2 minuten een halve hartaanval. Met een stand van 3-0 voor mix 9 gingen we de laatste set in.

En toen gebeurde het! Julia's magische woorden: "als je de laatste set wint, win je de hele wedstrijd!" deden wonderen. We hebben de laatste set gewonnen woehoe! Daarmee konden we gelukkig aan de taart en het bier en was alles weer goed.

* Uiteraard hebben we die pitcher voorkomen, de eindstand was 15-25 in de betreffende set (voor mix 9 maar heee)