Winst en fittie in Bentelo✈️✈️✈️

Heyhallo lieve bloglezer

Er is weer veel te veel gebeurd om over te schrijven, dus doe je riem goed vast want het wordt een lange reis.

We beginnen chronologischewijs bij de eerste teamdate die we wederom met de uninecorns🦄 van Harambee hadden. We zijn daar gezellig samen gaan eten (bereid door de voedselcrew van de Boeing) alvorens ons alvast wat te gaan bezatten. Dit ging vooral goed met het unicornracen, een vrijwel identieke variant van het bekende paardenracen. Hiermee was de creativiteit losgekomen voor het (classic) last-minute in elkaar flansen van een gedicht en vlogen we naar de Sinterklaas-stapavond. Daar hebben we toch weer even laten zien dat de Boeing toch wel het echte bierteam is dit jaar, want ook de mannen van ChEina werden compleet te kijk gezet in de bierestafette. Hiermee hebben we toch wel wat fantastische cadeaus bemachtigd. Dit hebben wij voor de Brides Two Be👰 hopelijk ook waar gemaakt want daar hadden we onze tweede teamdate mee een paar dagen later.

 

 

 

Twee dagen daarna was het gala gelijk alweer. Tussendoor was de brakke captain al lekker geïced maar is hij snel hersteld om de crew naar de Saloon te vliegen. Heel erg lekker gegeten en gratis espresso van de eigenaar maakte de avond al vroeg geslaagd. Deze goede vibe hebben we zeker meer dan doorgezet bij het gala waar sommigen van ons al snel niet meer op de radar waren te pingen (helemaal van de kaart). De afterparty bij de minibar werd ook zeer gewaardeerd, voor wie dit ook wil meemaken, vanavond onbeperkt drinken🍻 op die schitterlocatie!

 

 

Weer twee dagen later hadden we onze al eerder genoemde tweede teamdate met de Brides Two Be👰. Met z'n allen hebben we drie teams kunnen vormen voor het pubquizzen bij Flip. Hier moesten we er wel aan geloven dat de algemene kennis nog niet uitgebreid genoeg is want allen eindigde bij de laatste 10 van de 42 teams. Positief gezien, we hebben wel weer wat torens kapot kunnen maken. En denk je, dat wil ik ook graag doen later, wij hebben ontdekt dat je zelfs als McDonalds medewerker piloot kan worden, zie tweede foto hieronder.

 

 

Dan is het eindelijk tijd voor het wedstrijdverslag. Ik weet dat dit natuurlijk de reden is waarom je deze blog aan het lezen bent en dat ik je er erg lang op laat wachten, maar alles moet gedocumenteerd worden in de black box des blogs. Afijn, de captain was de koks die alsmaar pasta rode saus maakten een beetje beu en heeft die avond vantevoren Aziatische quisine opgediend. Gevuld met energie zijn we voor de tweede keer naar Bentelo afgereisd in de befaamde partyvan. Daar aangekomen was het snel duidelijk dat de Boeing geen vertraging ging oplopen. Behalve de tweede set werd alles ruimschoots gewonnen. Dit was wederom onder de leiding van invalscoach Nadia die toch weer haar ervaring buiten de lijnen liet zien. De tegenstanders vonden deze ruime overwinning toch wat minder leuk en wouden ons belemmeren ons vertrouwde douchebiertje te drinken na de wedstrijd. Als schappelijke studenten hadden wij hier natuurlijk lak aan en leidde dit tot toch wel een hevige discussie naderhand. Een tip dus voor wie nog naar Bentelo moet, laat je douchebier niet zien totdat het tijd is voor consumptie.

Voor wie nog aan het lezen is, fantastisch, dit is nu wel het einde van het "wedstrijdverslag". Uiteraard is er als beloning nog een matige limerick die ons weekend samenvatte:)

Limerick

Bij de Benteloosche heren van Polstars

Zat na die nederlaag toch echt wat dwars

Wij mochten geen bier

Wij wouden vertier

Winnen en drinken is voor ons niks bizars

 

 


Game info

Home team Polstars Heren 2
Guest team Heren Boeing Juf4Juf
Date 13-12-2019 21:15
Type Reguliere wedstrijd
Location de Pol
Beukenlaan 16
7497MJ Bentelo
Result 0 - 4
Sets 14-25, 22-25, 12-25, 16-25