Vrivo HS1 - Brantweer

Teruggekomen in Enschede denkt Harambee Heren 2 terug aan de wedstrijd tegen Vrivo H1. De eerste 4-0 overwinning van het seizoen is in de boeken gezet en daarmee zetten we de reeks van overwinningen voort. Kunnen we zeggen dat we een dubbel gevoel hebben over deze overwinning? Nee. Dat het een zakelijke wedstrijd zou worden hadden we van tevoren ook wel kunnen zien aankomen.

De route naar Vriezenveen gaat door een diep dal en met genoeg snelheid is er zeker airtime te pakken op de Schout Doddestraat. De regen onderweg deed vermoeden dat wij een nat pak zouden krijgen, maar niets was minder waar. Ook al speelden we als een dweil, toch werd de tegenstander afgedroogd. Oud-Harambeeer Sander de Koning speelde trouwens een grote rol bij het afdrogen en dweilen met zijn oranje en paarse handdoeken.

Het is altijd leuk om met een mini van de week te spelen. Behalve als deze ook echt kan volleyballen, want we waren door de eerste rally al uitgeblust voordat de wedstrijd begonnen was. Gelukkig begon de eerste set met een service van Stefan die matig gepasst werd. Dit zette de toon voor de rest van de wedstrijd en het gaf het team wat tijd om op adem te komen. Terwijl Monica nog aan het peinzenwas over woonboot van Stef Ekkel, hadden we de voorsprong in de eerste set gepakt. Niek is een tijdje bezig geweest met zijn netflixcarriere en vervolgens wonnen we de eerste set met 25-12.

In de 2e set heeft Willem zijn horecakwaliteiten laten zien en die hebben we toen ook gewonnen. Willem, bedankt.

Naast het feit dat we met een 6-0 voorsprong startten in de 3e set, wisten we ook de eerste time-out te pakken. Een prestatie om trots op te zijn. Uiteindelijk werd het 25-16 en waren we tevreden. De vierde set verliep, behalve het rommelige einde, stabiel en ondanks dat René heel erg graag het laatste punt wilde scoren, serveerde Vrivo fout.

De samenvatting samengevat, we hebben met 4-0 gewonnen en we schamen ons nergens voor. Vanaf nu starten we ook de traditie dat we na iedere wedstrijd een wedstrijdverslag schrijven en dit verslag sluiten we af met een limerick over de wedstrijd.