Terminating the Termin8ors✈️💥🤖

Heyhallooo

Alweer een nieuwe blog van de avonturen van crew Boeing juf4juf, deze keer featuring de kr8patsende Termin8ors💪🤖💪 Afgelopen zaterdag hebben wij namelijk de paars-oranje derby gespeeld tegen de hekkensluiters van onze poule. Hier hing veel van af voor ons. Ten eerste hadden wij wat recht te zetten na de eerste oh-zo-veels-te-spannende-wedstrijd van vorige keer. De charme van een derby ligt natuurlijk ook in het feit dat alles kan, maar toch wouden wij de volle punten. Dit om de best of the rest te worden achter dat Pollux, wat ook zeker haalbaar is. We moesten dus de volle buit pakken.

Om de sportiviteit erin te houden dachten we eerst samen met de kr8patsers te gaan ontbijten. Dit bleek allemaal veels te veel moeite en er werd dus besloten onze bonding na de wedstrijd te doen. Wij weten dus niet wat voor proteïne gevulde maaltijden en shakes ze achterover hebben geknald voor de wedstrijd. De crew heeft in ieder geval, zoals gewent in een vliegtuig, genoten van een simpel ontbijt onder het genot van Charlie the Unicorn en Buurman & Buurman. Dit zorgde voor een goede stemming in de vroege ochtend.

Dan de wedstrijd. Het was weer een heel genot als Harambee/prestatie supporter want we stonden met maar liefst 5 Harambee teams in de sporthal! Naast ons werd de derby tussen Dames 3x3 = juf👩🏼‍🏫 en escal8tion📣🍻🚨 gespeeld en daarnaast speelde de Brides Two Be👰 Er kon dus alleen maar gewonnen worden (en verloren). Met goede inspeelmuziek waren wij klaar voor de eerste set. Het werd al snel duidelijk dat de kr8patsers hun scoopie pre-workout niet hadden genomen. Al snel liepen we uit door goed aan te vallen terwijl dat bij hen nog op gang moest komen. We wonnen de eerste set dus ook zonder veel tegenstoot.

Het op gang komen gebeurde dan wel zeker in de tweede en derde set. Slecht gepasste ballen en slappe aanvallen van ons werden keihard afgestraft en het chaosspel sloop er bij ons in. Het was dus deze sets vechten voor elke punt. Strenge woorden van de coach hielden ons bij de les en na veel zweten werden bijde gewonnen. De laatste set was dan wel weer wat we van onszelf gewend zijn, veel druk in de aanval en sterk blokken. Het kwam aan op het laatste puntje maar we hebben ze onder de 10 weten te houden, dus BIER VAN BEDOOO🍺🍺🍺 En hiermee ook weer in de race voor P2!!!

Het leuke van deze derbies is dat na de wedstrijd er weer lekker geëscaleerd kan worden. We hebben dan ook samen met onze rivalen genoten van het gouden spa en geprobeerd wie is de mol te volgen in de kantine. Na vele drankspelletjes is het halve thuisweekend afgesloten in de VB waar de crew en de kr8patsers allebei konden winnen. Awww, eind goed al goed.

Matige limerick

Er waren acht anabole robots

Die we moesten verslaan voor ons trots

Een set onder tien

Zorgde nadien

Een pitcher des coach voor de pilots


Game info

Home team Heren Boeing Juf4Juf
Guest team Heren Termin8or
Date 11-01-2020 13:30
Type Reguliere wedstrijd
Location Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Result 4 - 0
Sets 25-16, 25-21, 25-20, 25-9