Een overwinning? Maar natuurlijk!! 🦾🤖

Na twee keer deze wedstrijd verzet te hebben was het eindelijk tijd voor de Termin8ors om hun droom waar te maken, eindelijk een keer een wedstrijd winnen. Niet alleen voor ons maar ook voor alle heren 8 teams van de afgelopen jaren!! De motivatie was hoog omdat de afgelopen wedstrijd een prachtige set was gepakt. We wisten met z'n allen dat als we een wedstrijd zouden gaan winnen het deze zou zijn. Met een fantastisch 5 sterren diner bij huize Carpe Noctem was het tijd om ons te verplaatsen naar het strijdveld. Tussen de trainingen door moesten we ons gaan bewijzen. Gellukig hadden we (onverwachts) een fanastisch publiek(je) klaar staan, wat voor ons zeer zeldzaam is, om ons aan te komen moedigen.

De eerste set begon zoals gewoonlijk, gelijk op met onze tegenstander. Naarmate we dichterbij de 20 kwamen begon de classic onbewuste spanning toe te slaan en verloren we helaas met 25-18. Maar nog steeds waren we overtuigd dit te gaan winnen en zagen daarom de 1e set meer als een verlengde warming up.

Aan het begin van de 2e set was het duidelijk, onze domme fouten van de 1e set waren eruit gefilterd en een stabiele wedstrijd was aan de gang. met een paar serveer kanonskogels van Martijn bereikte we een voorsprong van 6 punten. Met een gezonde spanning in ons hoofd hielden we deze voorsprong vast en wonnen we met 25-20!

Tijdens de 3e set bleek het al dat de tegenstander mentaal niet meer aanwezig was, de domste fouten werden gemaakt. Communicatiefouten, slechte aanvallen en hun coach die alleen maar aan het whatsappen was. 🤨
Maar daarnaast waren we eindelijk eens naar Ezgi aan het luisteren en plaatste de ballen in de gewenste hoeken in plaats van alleen maar (proberen) keihard tegen die bal aan te rammen. Met een overwinning van 25-16 gingen we met een glimlach als nooit te voren de 4e set in. De 4e set was niet anders, geweldig geplaatste balletjes en een aanwezige euforie. Een overwinning van 25-17!!

Wij schrijven nooit een wedstrijd blog maar een overwinning van 3-1 eist wel gevierd te worden met een verhaaltje!