Corona is onze benzine✈️✈️✈️

Hallo allemaal,

Ik schrijf hier vanuit mijn thuis quarantaine met als status quo een potentiëel corona griepje. Vandaar dat ik nu ook zeeën van tijd heb om voor jullie een verlaat wedstrijd verslag te schrijven. Met alle wedstrijden afgelast voor de komende tijd, vind ik het dus ook des te beter om deze alsnog te schrijven, want leesvoer (en wc-papier) moet er zijn in deze grauwe periode. Even tussendoor, ik vind persoonlijk de plee-papier shame erg fijn, namelijk schaamte hebben om nu je normale wc-papier behoefte te vervullen om niet een hamstergekkie te lijken. Dit kan uitstekend de vliegschaamte vervangen. De Boeing heeft hier namelijk flink onder geleden, er zijn tegenwoordig maar weinig vrouwen die ons vliegtuig willen bereizen. Afijn, ik hoop dat iedereen z'n best doet om gezond te blijven, ik moet iig nog even revalideren.


Terug naar de orde van de dag, de wedstrijd was weer eens in de vroege ochtend en een gezamelijk ontbijtje is dan altijd een fijn moment om met z'n allen wakker te worden. Dit gebeurde eens bij onze geliefde coach die had bedacht om gigantische omelet units te maken. Met lekker veel bacon was dit ontbijt business class waardig en zijn wij content naar het sportcentrum gegaan.

De heren van Polstars waren deze keer aan de beurt, dit is dezelfde ploeg die een halve week later zijn getermin8🤖 (waarvoor hulde). We begonnen de eerste set zoals vele anderen, met het stroef opstarten van de motoren en nog een lange startbaan om op snelheid te komen. De tegenstander stond zowaar op de goede plekken en ook hun middengat was goed dichtgenaaid. Het kwam er dus op neer dat wij hun de fouten moesten laten maken door zelf woest aan te vallen. Het einde van de startbaan kwam ook met het einde van de set. Opeens klikte het weer en konden we net voor hen opstijgen om de eerste set (25-22) te pakken.

De wissels die in de eerste set het verschil maakten bleven de tweede set ook staan en shinede de tweede set zonder al te veel tegenstoot naar de overwinning. De koers leek voorspoedig, toch ging het in de derde en vierde set weer erg stroef. Pilootpetje af voor de tegenstander die met z'n zessen waren en een gemiddelde leeftijd hadden die aardig boven ons uit steeg en alsnog 4 sets vol voor alles gingen. Hierdoor hebben ze ons flink laten zweten en waren we ook hier gedwongen weer wissels te maken om de grip terug te krijgen. In de derde set was het kantelpunt toen René als eerste van de piloten positie 1 (ipv kort achter het blok/middengat) opzocht met een prikbal waarna we de laatste 3 punten konden maken en de set 25-3*juf konden winnen. Door het slechte passen, baatte de vierde set bij een snellere setter en zag Lars tot groot ongenoegen hoe hij werd gewisseld voor een foute servicepass van een ander (love u Lars💜🧡). We hebben deze uiteindelijk ook naar ons toe kunnen trekken met alweer een 25-3*juf. Dit betekent dat wij weer terug op de TWEEDE plek zijn en goed staan voor promotie!

Het zou natuurlijk geen overwinning zijn zonder een lekker escalatie middag/avondje. Na te hebben genoten van het prachtige weer, de andere wedstrijden, WIDM (speel ook het real-life spel, wie heeft er corona), en vele dubbels, mochten we een ouderwets avondje eindigen bij Martijn. Blijkbaar zoekt de VB nieuwe medewerkers of zo. Ook hiervoor hulde aan Martijn die schijnbaar z'n huisgenoten niet mag en ons lekker laat doorfeesten😜

Limerick

De heren van Polstars moesten twee keer in een week(en)

Naar de hel van Harambee waar zij zich verkeken

Ge-Boeing-juf4juf-ed

De Termin8ors buffed

Beide zijn met de overwinningseer gestreken

 

Lijkt wel een slecht sinterklaas gedicht...


Game info

Home team Heren Boeing Juf4Juf
Guest team Polstars Heren 2
Date 07-03-2020 11:30
Type Reguliere wedstrijd
Location Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede