Karnaval in Parmaham

Jaaahaa, afgelopen donderdag was het dan weer tijd voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor dames 7! Gelukkig hoefden we voor deze wedstrijd niet ver te rijden aangezien we tegen Twente '05 speelden in de Pathmoshal. We begonnen die avond natuurlijk met goed gevulde wraps (voor de originaliteit) bij Esmee thuis. Met goed gevulde buikjes konden we daarna bijna door rollen naar de Pathmoshal die vlakbij was.

Met vol enthousiasme begonnen we aan de eerste set! Dat we weer zin hadden om te volleyballen was zeker te zien, we waren keihard aan het shinen! Maar ook onze tegenstander had er veel zin in die dag, dus een spannende set was het zeker. Uiteindelijk wonnen wij toch de set met 21-25!

Op naar de tweede set, waarin we zeker gebrand waren op nog een setje voor ons. Helaas bleek hier dat Twente '05 nog niet klaar was om op te geven en daarbij pakten zij de tweede set met 25-22.

Op naar de spannende derde set die beide teams intens graag wilden winnen. Het ging redelijk gelijk op tot opeens Twente '05 voor begon te lopen.. We stonden opeens 24-19 achter, en waar andere teams wellicht al een beetje op zouden geven, gingen wij door! Met een heerlijke servicereeks van Carmen en enorm hard geslagen aanvallen kwamen we terug! Hoe we het precies hebben gedaan weten we nog niet helemaal, maar de derde set werd gewonnen met 24-26!

Dan op naar de laatste set! Wij hadden er super veel vertrouwen in, en aangezien de wedstrijd al bijna anderhalf uur aan de gang was en we toe waren aan bier, wilden we dit snel afmaken. Dus zo gezegd, zo gedaan. De laatste set waren we nog meer aan het schitteren dan daarvoor! De laatste set ging dan ook naar Harambee met 18-25!

De eerste overwinning voor dames 7 (en daarbij ook de eerste overwinning voor René als coach, whoeee) was binnen!

Helaas kan niet even alles even schitterend zijn, en gebeuren er soms ook de domste dingen bij ons in het veld... Daarom willen wij jullie ook graag even laten meegenieten van de meest fantastische walrusduik die jullie ooit zullen zien. Graag gedaan.

(Gelukkig zijn wij inACpabel en krijgen geen GIFje in het wedstrijdverslag :))

Helaas zal dit voorlopig ook het enige gifje zijn die jullie, vanaf de tribune gefilmd, van ons zullen zien aangezien er niet meer mag worden aangemoedigd vanaf de tribunes. :( Maar niet getreurd! Wij zullen jullie goed op de hoogte houden van onze wedstrijden via deze teamblogs, dus hou deze pagina zeker in de gaten 😁