Inez op dia en Julia die springt?!?!

Vrijdag 2 oktober was het weer tijd voor Dames 7 om op weg te gaan naar de tweede wedstrijd van het seizoen. Helaas zat samen eten voor de wedstrijden er niet in vanwege de coronamaatregelen en moest de stemming er onderweg in de bus en de auto er maar in komen! Als er niet samen wordt gegeten is het voor sommige mensen alleen een beetje lastig om op tijd te komen.. Gelukkig is Carmen de beroerdste niet en bleef ze netjes wachten tot deze persoon een paar minuten later ook eindelijk aan kwam kakken. Ook de mensen die de trein en bus namen moesten flink opschieten, gelukkig waren ze net op tijd bij de bus na hun sprintje vanuit de trein.

Animated GIF

Met mondkapjes op en de handen goed gedesinfecteerd kwamen we uiteindelijk aan in dé coronahaard van Twente; Haaksbergen. Klaar om nog een overwinning binnen te slepen voor dames 7 gingen we de wedstrijd in! De eerste set begonnen we dan ook best wel lekker, terwijl de tegenstander nog niet helemaal lekker in het spel leek te zitten. Deze set werd dan ook gewonnen door Harambee met 22-25.

In de tweede set kakten wij juist weer een beetje in, terwijl RAS-H er op dat moment wel beter in kwam. Deze set had dan ook zeker geen denderend einde, en werd 25-19.

Nu moesten we dus de derde set wel echt gaan knallen! Helaas dacht de scheids daar wel een beetje anders over. De ene voetfout na de andere werd niet afgefloten bij de tegenstanders. Hierdoor werd de stemming bij ons in het team niet veel beter. Ook netfouten leken deze scheids niets te doen, en de set werd daardoor erg spannend. Aan het einde van de set was René er zo klaar mee dat de scheids niks met de voetfouten deed dat er vanuit René een intense oerkreet kwam ''VOETFOUUUUT''. Gelukkig bleek dit voor deze ene keer ook nog eens te werken en werd de bal afgefloten. Helaas mocht deze ene voetfout niet baten en verloren we deze spannende set met 27-25..

Dan maar op naar de vierde set! Met onze klaphandjes en mini trommel in de aanslag waren we er helemaal klaar voor!

Toch werd de vierde set flink veel chaos. Onze kleinste setter Esmee werd afgefloten voor springen terwijl zij bij lange na niet boven het net uit komt, Inez werd er ingewisseld als buiten, althans, dat dacht René... Ze werd er per ongeluk ingewisseld voor de dia die op dat moment op de uitzonderingspositie stond. En op een best wel cruciaal punt waarbij we net weer een beetje dichterbij de tegenstanders kwamen werd de speelster uit dames 7 die erom bekend staat dat ze nooit springt, ook afgefloten voor springen terwijl ze een achterspeelster was. Deze set werd hierdoor helaas 25-19 waardoor de tegenstander er met de winst vandoor ging.

Gelukkig konden we hier nog wel douchen en werden de blikken bier weer opengetrokken. Na een heerlijke karaoke sessie in de kleedkamer kwam Carmen ons nog even verblijden met heerlijke appelmuffins waar we intens van hebben genoten!