De StrandwAchten zijn terug op het strand!

Na een lange tijd wachten zonder trainingen en in lockdown mochten de Baywatches weer het strand op! En dit mocht zelfs eerder dan dat het normaal mag, vanwege corona. Meneer Rutte en de Jonge willen graag dat wij buiten gaan sporten, en niet binnen. Daar zeggen wij geen nee tegen!

De trainingen zijn gelukkig goed bezocht want we kunnen allemaal geen genoeg van dat heerlijke zand krijgen. Alleen Els vist achter het net want zij hoort bij de bejaardenclub…

We zouden natuurlijk geen echte StrandwAchten zijn als we geen beachtips hadden voor alle amateurstrandgangers van Harambee:

-        Mond dicht als je duikt!!

-        Het net opzetten in het gras is moeilijk. Dus kom een kwartiertje voor het begin van je training (niet zoals wij die nog maar een halfuur training over hadden…) Of ga gewoon beachen!

-        Voor de echte beach ervaring, sla de bal over de hekken van de beachbak en over de straat zodat je ‘m uit de sloot kan vissen! Het is geen echte zee maar we doen het er voor nu mee

-        Check bij het douchen elke vierkante centimeter van je lichaam op overgebleven zand. En check ook je kleren. En je huis. Alles, eigenlijk. Dat zand gaat nooit meer weg.

-        Mocht het te koud zijn voor een sexy badpak en moet je onverhoopt toch een afzakkende sportlegging aan, doe er dan een kort (rood) broekje overheen. Helpt tegen het afzakken.

We hopen dat jullie net zo genieten van het beachen als wij, zeker met het heerlijke weer deze week!

 

Heerlijk dat het beachen weer begint
Zelfs met lekker weer dat ons wel zint
Flaneren op het strand
We duiken zo charmant
Deze week helaas hagel en wind