Dames 2 pakt puntje in Denekamp

Vandaag was het tijd voor onze tweede wedstrijd van het seizoen, hoewel onze midden positie weer voor de helft opgevuld was en we gelukkig weer een coach hadden, was onze buiten positie dit keer ook wat leeg. Dit werd opgelost door Romy (Merel) en Delisa mee te nemen.
Aangekomen in de hal bleek deze nog onder constructie, maar gelukkig lag er wel een mooi oranje veld op een paarse vloer. Kan niet misgaan zou je denken. ๐Ÿงก๐Ÿ’œ
Nadat Macy alle rijbewijzen van het team had verzameld (niet dat iemand onze spelerspasjes was vergeten hoor ๐Ÿ˜˜), konden we beginnen!
We begonnen met wat moeite, hoewel we na een 7-0 achterstand wel wat terug konden komen, verloren we helaas met 25-16 de eerste set.
De tweede set was gelukkig een stuk spannender. Hoewel we ze wat meer onder druk konden zetten ging ook deze met een spannende 29-27 verloren.
Dan maar voor een vijfsetter gaan! Dit lukte ook niet.
De vierde set waren de rollen omgedraaid, bij ons begon alles beter te lopen en voor we het wisten stonden we met 21-10 voor. Uit wanhoop heeft de coach van de tegenstander dan maar de helft van zijn team tegelijk gewisseld, maar dit mocht ook niet baten. 14-25 en dus toch nog een puntje gewonnen!
Na de wedstrijd konden we geniet van lekkere taart met wel 4 bordjes en 6 vorken, wat een luxe!
Zaterdag mogen we thuis shinen tegen de nr. 1 en we kunnen jullie aanmoediging goed gebruiken! ๐Ÿฅณย