Escal8tion avond in Langeveen

Gezien het alweer een tijdje geleden is dat ons laatste wedstrijdverslag online is verschenen, werd het weer de hoogste tijd voor een nieuwe! Afgelopen vrijdag reisde Dames 8 af naar het pittoreske Langeveen, terwijl de rest van de Harambeeërs allemaal al volop aan het bier drinken waren voor de bix. Ondanks dat wij daarvoor dus een latere start zouden maken, mocht dat de pret niet drukken. Eenmaal aangekomen in Langeveen gingen we op zoek naar de tweede dames kleedkamer in het gebouw, maar je kunt zoeken wat je wilt, als er geen tweede dames kleedkamer is zul je die ook niet vinden. Daarom hebben we toen maar de heren kleedkamer gekaapt. Toen we omgekleed waren en helemaal gehyped door de goede escalatie muziek die op stond, waren we klaar om te gaan schitteren!! Maar helaas.. we deden de deur van de kleedkamer open en stonden bijna in het veld, waar ze nog steeds druk bezig waren met de laatste set. Het verlangen naar bier was zo groot en het was dan ook erg lastig om nog niet aan ons douchebier te beginnen. Maar gelukkig, nadat we met zn allen kneiterhard het liedje 'duurt te lang' hebben meegezongen, was de wedstrijd eindelijk voorbij en was het nu tijd voor onze wedstrijd. 

Omdat de zaal zo'n lekkere echo had, begonnen we de eerste set lekker met veel liedjes en vooral ook veel plezier! Ondanks dat we erg vrolijk waren en we best wel prima speelden, bleek de intens kleine hal toch erg in ons tegendeel te werken. De eerste set werd verloren met 25-23.

In de tweede set zongen we daardoor iets minder en ging ook het spel niet meer zo lekker als in de eerste set. Ook in de derde set was dit heel erg het geval. In ons achterhoofd zat natuurlijk ook het verhaal dat we op dat moment ook gewoon al bier aan het drinken konden zijn. Deze sets hebben we helaas dan ook verloren met 25-17 en 25-11.

Dan tijd voor de laatste set, en met de wijze woorden van Kevin gingen we nu "niet balen, maar stralen!" En omdat we natuurlijk altijd super goed luisteren naar onze coach is dat precies wat we hebben gedaan! We verdedigden elke bal super goed en ook onze aanval ging intens lekker! Hierdoor wisten we de wedstrijd toch nog een beetje lekker af te sluiten met een gewonnen setje met 21-25.

Uiteraard was het dan nu eindelijk tijd voor bier!! Omdat 3 van onze dames lekker hadden geslet tijdens de excursie kwamen er ook 3 heeeerlijke douchekanonnen tevoorschijn, waardoor we meteen al wisten dat dit een heerlijke escal8tion avond ging worden!


Game info

Home team Flash Stars Dames 3
Guest team Dames Escal8tion
Date 28-02-2020 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Location de Gaarf
Kerklaan 2
7679VG Langeveen