3 wedstrijden op 1 dag ?!?!?!?!

Voor onze tweede wedstrijd moesten we gezellig met zijn allen naar het prachtige, pittoreske Tilligte. Als u dacht dat daar de belangrijkste wedstrijd van de dag werd gespeeld, dan heeft u het mis. De echte wedstrijd speelde zich af tijdens het rijden van het huis van Kim, waar we geluncht hadden, naar de sporthal in Tilligte en later weer op de terugweg. Team Kim streed tegen team Sanne, al weet ik niet zeker of team Sanne ook hetzelfde fanatisme ervaarde zoals dat in team Kim zo was. Het fijne aan deze wedstrijd, is dat hij maar liefst twee keer plaats heeft kunnen vinden op één dag. Voor de spannende uitslag van deze wedstrijd, zult u eerst even de rest moeten lezen. 

De wedstrijd was, op zijn zachts gezegd, erg bijzonder. Als ik als buitenstaander nu de uitslagen zou lezen, zou ik erg verbaasd opkijken. De eerste twee sets werden we namelijk behoorlijk afgemat, met standen van beide 25-9. Het probleem vanuit onze kant zat in de pass, die ging gewoonweg belabberd. Onze mentaliteit voor de derde set was, we willen meer dan 9 punten halen. Dat is gelukt hoor. Gedurende de set bleven we redelijk bij, steeds met iets van 6 punten achterstand, maar toch, dat was al een stevige verbetering. Toen zij 23 punten hadden kwam bij ons Yvonne aan serves. En wie niet bovenhands kan serveren, moet slim zijn. Zo varieerde Yvonne haar serves van heel diep, tot heel kort en was de tegenstander ten einde raad. We liepen helemaal in tot 24-24. Helaas behaalde Ti volley de laatste twee punten en hadden we de set alsnog verloren. 

De laatste set gingen we met veel goede moed tegemoet. Het was wederom een spannende set. Het mooiste moment was eigenlijk het eerste punt. Dat scoorden wij namelijk, waardoor we heerlijk konden zingen dat we voor stonden. Later in de set, tijdens een time-out, kwam Lars nog met het belangrijkste advies van de wedstrijd, “en dan moet je shinen!”. Hoe hard we ook ons best deden om te shinen, het mocht niet baten. We verloren de set helaas met 25-20. 

Na de wedstrijd konden we gelukkig wel douchen, want wat was het toch warm in de zaal. En als kers op de taart, had Els brownies gebakken om in de auto terug naar huis op te eten. Het was inmiddels gaan regenen en dus was de boodschap rennend naar de auto, “bescherm je brownie!”. 

En dan nu, waar u allen zo lang op heeft gewacht, het wedstrijdverslag van de wedstrijd voor en na de wedstrijd, in dit wedstrijdverslag. 

De wedstrijd voor de wedstrijd:

Team Kim vertrok net iets eerder vanaf de start. Team Sanne was, voor hen, dan ook al snel uit het zicht verdwenen. Echter werd later geconstateerd dat dit niet was omdat ze sneller waren. Nee, team Sanne had een andere route, een over de ietepieterige landweggetjes van Twente. Daar scheurden zij met de bus dwars door het land, waar team Kim via de N-wegen, iets om moest rijden. Zo kwam team Sanne uiteindelijk eerder aan in Tilligte. 

De wedstrijd na de wedstrijd: 

Vanzelfsprekend was team Kim er dit keer op gebrand om te winnen. Ze vlogen uit de startblokken en gebruikten de binnendoor route die team Sanne op de heenweg had. Team Sanne ging juist de andere kant op, waardoor beide teams wederom een andere route reden. Echter, na enige tijd kwamen de wegen van beide teams weer bij elkaar. Precies op hetzelfde moment kwamen ze aan bij een kruispunt met stoplichten. Het licht van team Kim sprong eerder op groen, en zo pakten zij de pole position. Uiteindelijk is het team Sanne niet meer gelukt om team Kim in te halen. 

En zo, aan het einde van de dag, heeft er niemand gewonnen en toch ook iedereen, want we hebben een heerlijke dag gehad. Lekker cheesy ;)

 

Door bochten scheuren kunnen wij wel

Vooral binnendoor blijkt zeer zeer snel

Elkaar willen verslaan

Het was een achtbaan

De autorit was een heus duel


Game info

Home team Ti-Volley Dames 3
Guest team StrandwAcht
Date 03-10-2020 15:00
Type Reguliere wedstrijd
Location MFA Terra Nova
Kerkstraat 3
7634PL Tilligte
Result 4 - 0
Sets -, -, -