Harambix

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom! 

Het weekend van 4 t/m 6 maart is het eindelijk weer zo ver, hét jaarlijkse open thema-volleybaltoernooi van Harambee, de BIX! Ieder jaar kent het toernooi een thema, het thema van dit jaar is Super Smash BIX! De activiteiten op vrijdag- en zaterdagavond zullen ook in dit thema zijn en hier mag je epische kleding natuurlijk ook niet ontbreken.

Aan dit toernooi mag echt iedereen meedoen, er is geen volleybal ervaring nodig, want dit is het enige volleybaltoernooi waar volleybal een bijzaak is! Dus doe mee met je huis, een vriendengroep, je sportvereniging of gewoon met een random groep mensen en beleef een weekend vol gezelligheid, feest, heel veel lol en een klein beetje volleybal.  

Op vrijdagavond is er een geweldige feest, waarna er zaterdag lekker kan worden uitgebrakt op het volleybalveld. Naast het volleyballen zal er op zaterdag ook een geweldige activiteit worden neergezet waar je met je team aan mee kan doen. En natuurlijk wordt de zaterdag weer afgesloten met een waanzinnige activiteit! Op zondag wordt er weer lekker gevolleybald waarna de twee beste teams het tegen elkaar op gaan nemen in een spectaculaire en vooral verrassende finale.  

Zoek een team met minstens zes mensen waarvan minimaal één dame, verzin met je team een originele naam en kom opdagen in een prachtige outfit die zo extravagant mogelijk is.

 

Nog onduidelijk is in welke mate het toernooi en het feesten door kan gaan, dus zijn er een aantal kanttekeningen:

  • De zaalcapaciteit is afhankelijk van de maatregelen, zo kan het dus zijn dat er een capaciteit zit aan het aantal teams dat mee kan doen. Mocht dat het geval zijn, dan geldt: wie het eerst komt (inschrijft), wie het eerst maalt.
  • Kosten zijn afhankelijk van de maatregelen, met een maximum van €25,-.
  • Betaling zal worden voltooid ná de inschrijvingsdeadline. Als bekend is in welke mate het toernooi doorgaat en welke kosten dat met zich meebrengt, zal er middels mail verzocht worden te betalen. Voor de duidelijkheid: mocht het toernooi doorgaan, dan ga je door je in te schrijven een betalingsverplichting aan.
  • Mocht het toernooi niet doorgaan, dan wordt er een alternatieve activiteit georganiseerd op zaterdag 5 maart. Hiervoor dient men apart in te schrijven, de betalingsverplichting vervalt in dat geval, uiteraard.

Thema: Super Smash BIX
Data: 4 t/m 6 maart 2022
Deadline inschrijving: 11 februari 2022
Kosten: Waarschijnlijk €20,-, maximaal €25,- per persoon


Inschrijving BIX


Thema video BIX

 

Commissieleden