Harambix

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom! 

Het weekend van 19 t/m 21 februari is het eindelijk weer zo ver, hét jaarlijkse open thema-volleybaltoernooi van Harambee, de BIX! Ieder jaar kent het toernooi een thema, het thema van dit jaar is BIX OR TREAT! De activiteiten op vrijdag- en zaterdagavond zullen ook in dit thema zijn en hier mag je epische kleding natuurlijk ook niet ontbreken.

Aan dit toernooi mag echt iedereen meedoen, er is geen volleybal ervaring nodig, want dit is het enige volleybaltoernooi waar volleybal een bijzaak is! Dus doe mee met je huis, een vriendengroep, je sportvereniging of gewoon met een willekeurige groep mensen en beleef een weekend vol gezelligheid, feest, heel veel lol en een klein beetje volleybal.  

Door deze gekke tijden is het nog niet mogelijk om met zekerheid te zeggen dat er gevolleybald kan worden. Maar wat er ook gebeurt er zullen in ieder geval fantastische activiteiten klaarstaan waarbij erop vrijdag een cocktailavond word georganiseerd waarvan genoten kan worden in je eigen of die van je teamgenoot zijn warme woonkamer! Op zaterdag vindt er een spannende puzzeljacht plaats waarbij je breinen gekraakt zullen worden. Op zaterdagavond zal het mogelijk zijn om met je team te genieten van de hitjes bij de Centurion avond.

Als er gevolleybald kan worden zullen er zaterdag en zondag wedstrijdjes plaats vinden waarbij je niet je volleybal talent hoeft te laten zien maar je meest uitgebreide en engste kostuum. Het team dat komt aanzetten met het meest originele, mooiste en engste kostuum wint natuurlijk een welverdiende prijs. Natuurlijk is er ook de tijd om overdag flink uit te brakken van de epische avond daarvoor.

 

Zoek een team met maximaal negen mensen en verzin met je team een originele naam en kom opdagen in een prachtige en zo extravagant mogelijke outfit!

 

Commissieleden