Harambee Kick-In

De Harambee Kick-In commissie organiseert de Harambee Kick-In tijdens de Kick-In. De commissie bestaat uit 6 personen, waarvan 1 bestuurscontactpersoon. De HKI vergadert ongeveer 1 uur per week. De HKI verantwoordelijk voor de Harambee Kick-In. Deze bestaat uit een aantal vaste activiteiten.

Openingsmarkt:
De HKI zorgt ervoor dat Harambee een standje heeft met een activiteit ernaast om zo eerstejaars aan te trekken. Verder zorgt de HKI voor promotiemateriaal, zoals tattoos, stickers en dergelijke. Tijdens de openingsmarkt probeert de HKI om ervoor te zorgen dat eerstejaars zich inschrijven voor een proef training.

Sportdag en sportbarbecue:
De HKI is tijdens de sportdag altijd bij de beachbak te vinden. Hier staan ze dan met een standje met inschrijfformulieren en promotiemateriaal. De eerstejaars kunnen deze dag kennis maken met beachvolleybal. De HKI zorgt ervoor dat alle eerstejaars gebruik kunnen maken van de beachbak. Verder zal de HKI weer proberen eerstejaars zich te laten aanmelden. Aan het eind van de dag is er een sportbarbecue, waar de HKI een barbecue heeft.

Stapavond:
Een avond in de Kick-In organiseert de HKI een Harambee stapavond bij de San Remo. Hier kunnen de eerstejaars kennis maken met de maandelijkse stapavond van Harambee.

Volkspark:
In het Volkspark wordt hetzelfde gedaan als tijdens de openingsmarkt. De HKI zorgt weer voor een standje en een activiteit en probeert nieuwe leden binnen te halen.

 

Feest:
Een avond tijdens de Kick-In organiseert de HKI een feest. Per jaar verschilt waar dit feest wordt gehouden en of het feest alleen door Harambee wordt georganiseerd of samen met een andere vereniging.

Het emailadres van de HKI is: hki(at)harambee.nl