Vertrouwenscontactpersonen

We willen dat iedereen zich bij Harambee veilig en welkom voelt. Als jij dat niet zo ervaart, dan willen we dat als vereniging graag weten en je hierbij ondersteunen. Ongewenst gedrag kan voorkomen als pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie, bedreiging en/of geweld. Maar je kunt ook andere problemen ervaren waardoor je niet kan zijn wie je bent, of je buitengesloten voelen.

Als je zelf met zoiets te maken hebt, of je ziet het bij een ander, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met een VertrouwensContactPersoon (VCP) van Harambee. De VCP zal naar jouw verhaal luisteren en samen met jou kijken wat verdere stappen kunnen zijn. Soms is iets op te lossen binnen de vereniging, maar soms is het verstandig om er andere deskundigen bij te betrekken. Dit zal altijd in overleg met de melder gebeuren. De VCP is onafhankelijk.

Je kunt de VCP's altijd aanspreken, maar ook mailen, bellen of whatsappen kan.

Wie zijn de VCP's van Harambee?
Ronald Meijer is sinds 2010 lid van Harambee, en hoewel hij er zelf niet meer speelt, is hij nog vaak op de tribune te vinden. In het dagelijks leven is hij software-ontwikkelaar, na werktijd houdt hij zich bezig met bordspellen, puzzels en scheidsrechters opleiden.
Te bereiken via ronald@ronaldm.nl of 06-12113214

Franka van Jaarsveld is sinds 2017 lid van Harambee, en zat afgelopen jaar in Dames 5. 
Ze is 23 jaar en volgt nu de Master opleiding Computer Science. Naast volleybal houdt ze van designen, muziek, en zwemmen.
Te bereiken via franka.vanjaarsveld@gmail.com of 06-46306411

Commissieleden