HaramBix

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom! 

Het weekend van 28 februari t/m 1 maart is het eindelijk weer zo ver, hét jaarlijkse open thema-volleybaltoernooi van Harambee, de BIX! Ieder jaar kent het toernooi een thema, het thema van dit jaar is nog een geheim! De feesten op vrijdag- en zaterdagavond zullen ook in dit thema zijn en hier mag je epische kleding natuurlijk ook niet ontbreken.

Aan dit toernooi mag echt iedereen meedoen, er is geen volleybal ervaring nodig, want dit is het enige volleybaltoernooi waar volleybal een bijzaak is! Dus doe mee met je huis, een vriendengroep, je sportvereniging of gewoon met een random groep mensen en beleef een weekend vol gezelligheid, feest, heel veel lol en een klein beetje volleybal.  

Op vrijdagavond is er een geweldig openingsfeest, waarna er zaterdag lekker kan worden uitgebrakt op het volleybalveld. Naast het volleyballen zal er op zaterdag ook een geweldige activiteit worden neergezet waar je met je team aan mee kan doen. En natuurlijk kan de zaterdag niet worden afgesloten zonder een feest! Op zondag wordt er weer lekker gevolleybald waarna de twee beste team het tegen elkaar op gaan nemen in een spectaculaire en vooral verrassende finale.  

Zoek een team met minstens zes mensen waarvan minimaal één dame,  verzin met je team een originele naam en kom opdagen in een prachtige outfit die zo extravagant mogelijk is.