HaramBix

De BIX is al sinds 1985 hét jaarlijkse toernooi van Harambee. Dit toernooi is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen, dus ook niet-leden van de vereniging zijn van harte welkom!
 

Het weekend van 10 t/m 12 februari is het eindelijk weer zo ver, hét jaarlijkse open thema-volleybaltoernooi van Harambee, de BIX! Het thema van dit jaar is NostalBIX, be a child again. Dus denk terug aan je kindertijd en verzin een zo origineel mogelijke naam voor je team en zorg voor super gave teamkleding. Voor het team dat zich het leukst kleedt, is er een mooie prijs te winnen! De feesten op vrijdag- en zaterdagavond zullen ook in dit thema zijn en hier mag je epische kleding natuurlijk ook niet ontbreken.

Aan dit toernooi mag echt iedereen meedoen, er is geen volleybal ervaring nodig, want dit is het enige volleybaltoernooi waar volleybal een bijzaak is! Dus doe mee met je huis, een vriendengroep, je sportvereniging of gewoon met een random groep mensen en beleef een weekend vol gezelligheid, feest, heel veel lol en een klein beetje volleybal.  

Op vrijdagavond is er een geweldig openingsfeest, waarna er zaterdag lekker kan worden uitgebrakt op het volleybalveld. Naast het volleyballen zal er op zaterdag ook een geweldige activiteit worden neergezet waar je met je team aan mee kan doen.  En natuurlijk kan de zaterdag niet worden afgesloten zonder een feest! Op zondag wordt er weer lekker gevolleybald waarna de twee beste team het tegen elkaar op gaan nemen in een spectaculaire en vooral verrassende finale.  

Zoek een team met minstens zes mensen waarvan minimaal één dame,  verzin met je team een originele naam en kom opdagen in een prachtige outfit die zo extravagant mogelijk is.

Wil je een team aanmelden? Stuur dan een mail naar bix@harambee.nl met de volgende informatie:
- Teamnaam
- Contactpersoon Team
- Deelnemers Team
- Allergieën of diëten

Je hebt tot 27 januari om een team in te schrijven. Kosten zijn 20 euro per persoon.