2x2 competitie

De zomer komt er weer aan. Dat betekent beachvolleybal! Zoals de afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer volop gebruik maken van de beachvelden.

Harambee biedt een interne beachcompetitie en trainingen (van 1 mei tot 7 juli) aan voor 2x2 teams. Hierbij zal er getraind en gespeeld worden in teams van 2 personen in zowel een dames- als herencompetitie (gemengde teams zullen bij de heren worden ingedeeld). Je kunt alleen komen trainen en je kunt alleen competitie spelen, maar beter is wanneer je het beide doet.

Ook dit jaar zal er getraind worden in blokken van 1½ uur. Deze trainingen vinden in de avond plaats op maandag of dinsdag. Na de inschrijvingen zal de Technische Commissie het rooster maken met de trianingsgroepen.

Competitierondes

De 2x2 competitierondes zullen plaats vinden donderdag of vrijdag, dit hangt af van de poule waarin je speelt. Deze hangt af van de uitslagen van de vorige competitie ronde.

De data van de competitierondes zijn als volgt:

 

  • 3/4 mei
  • 17/18 mei
  • 31 mei/1 juni
  • 8/14 juni
  • 21/22 juni

De 2x2 inschrijving is geopend tot en met 11 april 2018.

Kosten 2x2  
Alléén trainen: € 22,00
Alléén interne competitie: € 18,00
Trainen én interne competitie: € 25,00

De bovengenoemde contributiebedragen zijn van toepassing voor Harambee-leden. Als je nog geen lid bent van Harambee, dan komen er nog enkele kosten bij:

- Basiscontributie € 10,- voor lidmaatschap bij Harambee
- UnionCard € 20,-* (mocht je deze nog niet hebben) klik hier voor meer informatie  
- Verenigingsheffing € 9,-* klik hier voor meer informatie

* Voor studenten, zie de website voor meer prijsinformatie.

 Inschrijfformulier 2x2 beach [Nederlands] [04-12-2018].pdf