2x2 competitie

De zomer komt er weer aan. Dat betekent beachvolleybal! Zoals de afgelopen jaren zullen we ook dit jaar weer volop gebruik maken van de beachvelden.

Harambee biedt een interne beachcompetitie en trainingen (van 27 april tot 28 juni) aan voor 2x2 teams. Hierbij zal er getraind en gespeeld worden in teams van 2 personen in zowel een dames- als herencompetitie (gemengde teams zullen bij de heren worden ingedeeld). Je kunt alleen komen trainen en je kunt alleen competitie spelen, maar beter (en leuker) is wanneer je het beide doet.

Ook dit jaar zal er getraind worden in blokken van 1½ uur. Deze trainingen vinden in de avond plaats op maandag of dinsdag. Na de inschrijvingen zal de Technische Commissie het rooster maken met de trianingsgroepen.

Competitierondes

De 2x2 competitierondes zullen plaats vinden donderdag of vrijdag, dit hangt af van de poule waarin je speelt. Deze hangt af van de uitslagen van de vorige competitie ronde.

De data van de competitierondes zijn als volgt:

  • 30 april + 7 mei  - ronde 1
  • 14 + 15 mei - ronde 2
  • 28 + 29 mei - ronde 3
  • 5 + 11 juni - ronde 4
  • 18+ 19 juni - ronde 5

 

De 2x2 inschrijving is geopend tot en met 12 april 2020.

Je kan je hier inschrijven!

Kosten 2x2  
Alléén trainen: € 17,00 
Alléén interne competitie: € 13,00 
Trainen én interne competitie: € 20,00

De bovengenoemde contributiebedragen zijn van toepassing voor Harambee-leden. Als je nog geen lid bent van Harambee, dan komen er nog enkele kosten bij:

- Basiscontributie € 10,- voor lidmaatschap bij Harambee
- UnionCard Zomerkaart € 20,-* (mocht je deze nog niet hebben) klik hier voor meer informatie  
- Verenigingsheffing Zomerkaart € 9,-* klik hier voor meer informatie

 

Ben je al lid van Harambee? Schrijf je dan in voor de activiteit in de agenda op 27 april. Beide personen van het tweetal moeten zich inschrijven! Ben je nog geen lid van Harambee? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in om je aan te melden bij Harambee en schrijf je vervolgens (met de per mail verstuurde inloggegevens) in voor de activiteit.

  Inschrijfformulier 2x2 Beach [Nederlands] [15-03-2020].pdf  **

* Voor studenten, zie de website voor meer prijsinformatie.

** Het formulier kan met adobe reader worden ingevult en ondertekend, deze moet je dan ondertekent mailen naar secretaris@harambee.nl