Adres & Route

Adres

Harambee
postbus 217
7500 AE Enschede

e-mail: bestuur(at)harambee.nl

www: http://www.harambee.nl/

Accomodatie: Sportcentrum Universiteit Twente, tel. 053-489 8001

Bankrekening: NL 71 ABNA 0598561838


Routebeschrijving

Het universitair sportcentrum (sporthal code ESDUT) bevindt zich op het terrein van de Universiteit Twente. U kunt het sportcentrum bereiken via de volgende mogelijkheden:

Trein

U reist naar station ‘Enschede Drienerlo’ met de stoptrein vanaf Hengelo. De loopafstand vanaf dit station naar het Sportcentrum bedraagt ongeveer 12- 15 minuten. Vanaf dit station vertrekt regelmatig buslijn 1: ‘UT/Langenkampweg’ in de richting van de universiteit. Stap uit bij halte: ‘De Hems’, waar u naast de voetbalvelden aan u linkerhand het Sportcentrum ziet liggen.

Bus

Vanaf Enschede vertrekt u vanaf Centraal Station Enschede met buslijn 1: ‘UT/Langkampweg’, uitstappen bij de halte: de Hems.

Vanaf Centraal Station Hengelo met de buslijn 9 en/of 18 richting Enschede/Glanerbrug/Gronau uitstappen bij de halte: UT viaduct.

Voor het plannen van een reisroute naar de universiteit met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van het Reisadvies van 9292OV

Auto

Vanaf de A1:
Volg de A1 richting Hengelo, bij de aansluiting met de A35 richting Enschede. Neem afslag 26 ‘Enschede-West/Universiteit’ en volg de borden Universiteit. Houd de rechter rijstrook aan en volg aanwijzingen ‘Universiteit/Enschede-West’. Aan het eind van de afslag, ga bij het stoplicht linksaf. Blijf de borden Universiteit volgen.

Aangekomen op de Universiteit
Ga na de hoofdingang rechtdoor. In de bocht naar links is rechts een afslag naar een parkeerterrein. Rij op het parkeerterrein door tot het laatste gebouw (naast een woontoren). U bent gearriveerd bij het sportcentrum.