Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

Op dit moment bestaat de Technische Commissie uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Yuri van Midden
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Pim Hovestad
Contactpersoon Heren hoog - Ruben van den Berg
Contactpersoon Dames hoog - Mart Veenhoven
Contactpersoon Heren laag - Lennart van Hoorne
Contactpersoon Dames laag - Jaro van der Beek
Contactpersoon Mix & Recreanten - Jeroen Wagenaar
Contactpersoon Beach - Lennart van Hoorne
TC Voorzitter
Yuri van Midden
tc_voorzitter(at)harambee.nl

 

 

 

Hallo, mijn naam is Pim, ik ben dit jaar de Technische Commissie Coördinator. Dit betekent dat ik de brug ben tussen het bestuur en de Technische Commissie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle trainers en de accommodatie. Mocht er spontane paniek uitbreken in het sportcentrum vanwege een missende trainer of een bezette zaal, ben ik de persoon om te bellen!

 

Technische Commissie Coördinator
Pim Hovestad
tcc(at)harambee.nl

 


Hallo, mijn naam is Ruben. Dit jaar ben ik de contactpersoon voor heren hoog (heren 1 tot en met 4). Dus zit jij met een volleybal technisch probleem, wil je meer weten over het rooster of over de teamindelingen, spreek mij gerust even aan. Ik ben vaak te vinden in de sporthal en anders kan je me altijd mailen!

Contactpersoon Heren hoog
Ruben van den Berg
tc_heren_hoog(at)harambee.nl

Hoi allemaal! Mijn naam is Lennart en ik ben dit jaar de contactpersoon van heren laag. Dat zijn dus heren 5 t/m 9. Zit jij dus in een van deze teams en zit jij met een probleem met betrekking tot volleybal? Spreek me dan gerust even aan als je me tegen komt, of stuur een mailtje naar tc_heren_laag(at)harambee.nl. Ik heb der zin in, ik hoop jullie ook!

Groetjes Lennart

Contactpersoon Heren Laag en Contactpersoon beach
Lennart van hoorne
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Hallo allemaal! Ik ben Mart en dit jaar ben ik de aangewezen persoon voor alle volleybal technische zaken van Dames 1 tot en met 4. Heb je dus een vraag of opmerking over je trainer, rooster of al het andere wat je kunt bedenken kun je dat bij mij kwijt, dit kun je over de mail doen via onderstaand e-mail adres, via de telefoon bellen of whatsappen of natuurlijk gewoon persoonlijk als ik in het Sportcentrum ben. Ik hoop dat we er een mooi jaar van maken met z’n allen!

 

Contactpersoon Dames Hoog
Mart Veenhoven
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

 

 


Hoi allemaal! Ik ben Jaro en ik ben komend jaar het aanspreekpunt voor dames laag. Dus als je een vraag of opmerking hebt over dames 5, 6, 7, 8 of 9 of iets anders volleybal of Harambee gerelateerd, spreek mij dan even aan in het sportcentrum, per mail of whatsapp. Veel succes en plezier komend jaar en ik hoop jullie veel te zien in het sportcentrum!

Contactpersoon Dames laag
Jaro van der Beek
tc_dames_laag(at)harambee.nl

Hoi! Ik ben Jeroen, dit jaar de contactpersoon voor Mix en Recreanten. Dus als je vragen, opmerkingen, ideeën of andere volleybal gerelateerde zaken hebt met betrekking tot mix en recreanten kun je bij mij terecht. Spreek me gerust aan in het sportcentrum of stuur een mailtje of berichtje. Veel plezier komend jaar en ik hoop jullie snel en veel te zien!

Contactpersoon Mix & Recreanten
Jeroen Wagenaar
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl