Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

De Technische Commissie voor 2021-2022 bestaat uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Iris Leunissen
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Julia Voogsgeerd
Contactpersoon Heren hoog - Emma Burema
Contactpersoon Dames hoog - Martijn van Arem
Contactpersoon Heren laag - Romy Buevink
Contactpersoon Dames laag - Ilse van der Veen
Contactpersoon Mix & Recreanten - Jessie Huiden & Puck van de Beek


TC Voorzitter
Iris Leunissen
tc_voorzitter(at)harambee.nl

Heey, ik ben Iris en ik ben dit jaar de TC voorzitter. Na een jaar niet hebben kunnen volleyballen, heb ik er heel veel zin in om er samen met de TC een fantastisch volleybal jaar van te maken! Mocht je algemene TC dingen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen of om mij een keertje aan te spreken in de sporthal.

Technische Commissie Coördinator
Julia Voogsgeerd
tcc(at)harambee.nl

Hoi, ik ben Julia en ik ben op dit moment voor het tweede jaar op rij technische commissie coördinator bij Harambee. Dit betekent dat ik de schakel ben tussen het bestuur en de technische commissie. Mocht je dus vragen hebben die gericht zijn aan zowel het bestuur als de technische commissie, stel die dan gerust aan mij!

Contactpersoon Heren hoog
Emma Burema
tc_heren_hoog(at)harambee.nl

Ik ben Emma Burema, en ik ben 20 jaar oud. Ik speel al een groot deel van mijn leven volleybal. Ooit in groep 5 ben ik begonnen met volleybal, en ben niet meer gestopt. Ik studeer voor mijn bachelor creative technology en ben daar dit jaar mee begonnen. Naast lid zijn bij de volleybal doe ik ook nog heel af en toe klootschieten. Daarnaast houd ik van lezen, zeilen en buiten zijn (waar ik eigenlijk geen tijd voor heb).


Contactpersoon Heren Laag 
Romy Buevink
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Mijn naam is Romy Buevink en ik ben 26 jaar oud. Sinds september 2020 ben ik afgestudeerd- en werkzaam als fysiotherapeut en daarnaast maak ik al een aantal jaren als libero deel uit van dames 1. Ik ben op dit moment voor het 2e jaar contactpersoon voor heren laag (heren 6 t/m 10) en zal zorgen dat daar alle zaken op orde zijn. Dus mocht je volleybalgerelateerde vragen of -opmerkingen hebben, mag je mij altijd e-mailen of aanspreken in het sportcentrum!

Contactpersoon Dames Hoog
Martijn van Arem
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

Hey, Ik ben Martijn en ik ben de conctactpersoon van dames 1 tot en met 5 van Harambee. Ik ben op het moment bezig met mijn master van civiele techniek en ben 6e jaar Harambeeer. Als je vragen hebt over de trainingen of de wedstrijden, neem dan vooral contact met me op.

Contactpersoon Dames laag
Ilse van der Veen
tc_dames_laag(at)harambee.nl

Hoi ik ben Ilse. In 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot Fysiotherapeut. Toen heb ik me ook direct aangemeld bij Harambee. Na een Corona jaar met weinig volleybal heb ik gekozen om in de TC te gaan. Zit je in Dames Laag en heb je een vraag dan kan je contact met me opnemen!

Contactpersoon Mix & Recreanten
Jessie Huiden
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hoi! Ik ben Jessie, en samen met Puck ben ik dit jaar de contactpersoon voor Mix, Mix Nevobo en Recreanten. Dus als je vragen, opmerkingen, ideeën of andere volleybal gerelateerde zaken hebt met betrekking tot Mix, Mix Nevobo en Recreanten kun je bij mij terecht. Spreek me gerust aan in het sportcentrum of stuur een mailtje of berichtje. Veel succes en plezier komend jaar!

Contactpersoon Mix & Recreanten
Puck van de Beek
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hoi! Ik ben Puck, 22 jaar oud en studeer Biomedische Technologie. Ik speel al 3 jaar bij Harambee en op dit moment in D6. Naast Harambee ben ik actief bij damesdispuut STER. Ik heb 2 gezellige goudvissen en aankomende 2 jaar ben ik TC contactpersoon voor de Mix en Recreanten!