Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

Op dit moment bestaat de Technische Commissie uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Martijn Pruijm
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Yuri van Midden
Contactpersoon Heren hoog - Marleen Bokkers
Contactpersoon Dames hoog - Olaf Haalstra
Contactpersoon Heren laag - Martijn Pruijm
Contactpersoon Dames laag - Ruben van den Berg
Contactpersoon Mix & Recreanten- Emmelie Oomens
Contactpersoon Beach - onbekendHi! Ik ben Martijn, voorzitter van de Technische Commissie. Als voorzitter houd ik in de gaten wat de TC allemaal uitspookt en adviseer ik de contactpersonen over van alles en nog wat. Als je een algemene vraag hebt over TC gerelateerde zaken, over volleybal of mij gewoon heel graag even wil spreken, ben ik bereikbaar via WhatApp, Facebook en mail. Je zal mij ook genoeg in het sportcentrum vinden, dus schroom ook daar niet om mij even aan te spreken.

TC Voorzitter
Martijn Pruijm
tc_voorzitter(at)harambee.nlHoi! Ik ben Yuri van Midden en ik ben dit jaar Technische Commissie Coördinator (TCC). Dat houdt in dat ik de meeste communicatie tussen het bestuur en de Technische Commissie verzorg. Ik zorg er ook voor dat jullie het de eersten zijn die het horen als er veranderingen in je training of je team zijn. Mocht je iets willen weten over volleybal, weet je niet wie je van de TC je moet aanspreken over team- of trainingszaken, dan kan je altijd bij mij terecht. Ik ben genoeg te vinden in het sportcentrum, dus schroom niet om me even aan te spreken. Veel plezier dit jaar!

Technische Commissie Coördinator
Yuri van Midden
tcc(at)harambee.nl

Hoi, ik ben Marleen Bokkers en ik ben dit jaar contactpersoon voor heren hoog. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor heren 1 t/m 4. Speel je in één van deze teams en heb je een vraag, opmerking of suggestie over trainers, teams of trainingstijden, dan kunnen jullie bij mij terecht. Ik ben vaak in het sportcentrum te vinden dus je kunt me altijd aanspreken, maar bellen of mailen is ook prima. Heel veel succes en plezier dit jaar!

Contactpersoon Heren Hoog
Marleen Bokkers
tc_heren_hoog(at)harambee.nlHoi, ik ben Olaf en ben de contactpersoon voor dames hoog dit jaar. Zit jij in dames 1,2,3, 4 of 6 en heb je een vraag, opmerking of suggestie over iets wat met volleybal te maken heeft? Dan mag je altijd contact met me opnemen. Je kunt me bereiken via WhatsApp, Facebook en e-mail of me aanspreken wanneer je me ziet. Ik hoop je dit jaar te spreken en te zien volleyballen!

Contactpersoon Dames Hoog
Olaf Haalstra
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

Hoi! Ik ben Martijn Pruijm en dit jaar ben ik contactpersoon voor heren laag. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor heren 5 t/m 9. Speel je in een van deze team en heb je een vraag, opmerking of suggestie over trainers, teams of trainingstijden dan kunnen jullie bij mij terecht. Ik ben regelmatig in het sportcentrum, maar via mijn telefoon ben ik ook op andere plaatsen te bereikbaar. Heel veel volleybalplezier dit jaar!

Contactpersoon Heren Laag
Martijn Pruijm
tc_heren_laag(at)harambee.nl


Hoi, ik ben Ruben. Ik ben de contactpersoon voor dames laag. Dus als je in dames 5, 7,8 & 9 zit spreek mij vooral aan per mail, whatsapp of face-to-face als je vragen hebt over volleybal technische zaken of opmerkingen. Ik hoop jullie snel eens te zien in de sporthal. Veel plezier dit jaar.

Contactpersoon Dames Laag
Ruben van den Berg
tc_dames_laag(at)harambee.nlHi! Ik ben Emmelie en ik ben dit jaar contactpersoon voor de Mix en de Recreanten! Dat betekent dat je bij mij moet zijn wanneer je in de mix zit of recreant bent en vragen, opmerkingen of andere volleybal-gerelateerde verhalen of suggesties hebt. Ik ben bereikbaar via digitale kanalen als e-mail, sms en WhatsApp, maar natuurlijk kun je me ook bellen of gewoon even aanspreken! Veel plezier aankomend jaar!

Contactpersoon Mix & Recreanten
Emmelie Oomens
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl