Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

De Technische Commissie voor 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Zare van Haaren
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Naomi van Emst
Contactpersoon Heren hoog - Maria-Paulina Costea 
Contactpersoon Dames hoog - Mitchel Mensinga
Contactpersoon Heren laag - Mette Meijer 
Contactpersoon Dames laag en Week - Wesley Anholts
Contactpersoon Mix - Jop ten Wolde & Xander de Rooij

TC Voorzitter
Zare van Haaren
tc_voorzitter(at)harambee.nl

Hallo, mijn naam is Zare en ik ben 22 jaar oud. Ik ben de voorzitter van de Technische Commissie. Vorig jaar was ik de TC Coördinator :). Ik volleybal al heel lang en zit ook al een paar jaar bij Harambee. Stel gerust vragen als je die hebt!

Technische Commissie Coördinator
Naomi van Emst 
tcc(at)harambee.nl

Hey allemaal, ik ben Naomi en ik ben 21 jaar. Ik speel al jaren volleybal. Ik studeer Forensisch onderzoek en ik ben dit jaar de TCC van Harambee. Dit betekent dat ik de schakel ben tussen het bestuur en de technische commissie. Mocht je dus vragen hebben die gericht zijn aan zowel het bestuur als de technische commissie, stel die dan gerust aan mij!

Contactpersoon Heren hoog
Maria-Paulina Costea
tc_heren_hoog(at)harambee.nl

Hii, ik ben Maria-Paulina Costea, maar de meesten van jullie kennen mij als Lina. Ik ben een Business en IT student aan de Universiteit Twente, en ook een gepassioneerd volleybalster. Ik kom oorspronkelijk uit Oekraïne, Kyiv, en ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met indoor volleybal, toen ik naar Nederland kwam, en het werd al snel mijn favoriete sport. Nu ben ik de TC contactpersoon voor Heren hoog en ik hoop dat ik iets goeds kan brengen aan deze favoriete vereniging :)

Contactpersoon Heren Laag 
Mette Meijer 
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Hee, ik ben Mette en ik ben 20 jaar oud. Ik ben op mijn vierde begonnen met volleybal, en dat is nog steeds een van de dingen die ik het allerliefste doe! Naast volleyballen ben ik ook druk bezig met mijn studie psychologie hier aan de UT.

Dit is mijn derde jaar bij Harambee en mijn tweede in de TC. Je zult me wel pas de tweede helft van het jaar weer in de sporthal zien, want tijdens het eerste semester studeer en volleybal ik in Italië. Zit je dus in Heren 6 t/m 11 en heb je een vraag/opmerking of heb je me ergens voor nodig, neem dan gerust contact met me op! Ik ben altijd bereikbaar, maar heb je tijdens het eerste semester een vraag die je graag persoonlijk wilt stellen, benader dan Yvette :).

Yvette van de Berg
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Heehoi, ik ben Yvette en ben 22 jaar oud. Ik ben begonnen met volleybal toen ik bij Harambee kwam waar het nu mijn vijfde jaar is. Naast volleyballen studeer ik technische geneeskunde. Ik help Mette het eerste semester met TC heren laag. Als je vragen en/of opmerkingen hebt, kan je me altijd benaderen! 

Contactpersoon Dames Hoog
Mitchel Mensinga
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

Hallo! Ik ben Mitchel Mensinga, maar de meesten zullen mij kennen als Mitch. Op dit moment studeer ik Fysiotherapie. Dit jaar is alweer mijn achtste jaar bij Harambee, dit jaar als midden in Heren 1. Komend jaar zal ik de TC contactpersoon zijn van Dames Hoog. Als je een vraagje hebt, aarzel niet om me even aan te spreken of een mailtje te sturen!!

Contactpersoon Dames laag 
Wesley Anholts 
tc_dames_laag(at)harambee.nl

Hey, ik ben Wesley. Ik ben sinds 2020 lid van Harambee. Ik ben begonnen in de mix en speel nu voor het tweede jaar in de herenlijn. Ik heb al verschillende commissies binnen Harambee gedaan. En dit jaar ben ik contactpersoon voor Dames Laag, dus als onduidelijkheden of problemen zijn spreek me aan in de hal of stuur een mailtje. 

Contactpersoon Mix
Jop ten Wolde
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hey, ik ben Jop, 22 jaar oud en zit sinds ongeveer de middelbare school op volleybal. Toen ik in 2018 begon aan de bachelor Electrical Engineering en eerst een andere sport ben gaan doen, ben ik via de beachvolleybal gelukkig wel weer bij Harambee terechtgekomen en ben ik weer met veel  plezier aan het volleyballen. Daarnaast ben ik sinds 2022 ook deel van de TC als contact persoon voor de Mix en Recreanten en je kan me natuurlijk altijd aanspreken of mailen als je me nodig hebt!

Contactpersoon Mix
Xander de Rooij
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hii :), ik ben Xander en ik ben de contactpersoon voor de mix. Ik ben 20 jaar oud en heb 2 jaar Technische Geneeskunde gedaan, maar ben nu begonnen met Industrial Engineering Management. Ik ben pas sinds vorig jaar begonnen met volleybal en op dit moment zit ik in heren 8. Verder speel ik voetbal, tennis en ga ik naar de sportschool. Ik kijk er naar uit om het komende jaar deel uit te maken van de TC!