Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

De Technische Commissie voor 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Anouk Holtkamp
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Suzanne Mulder
Contactpersoon Heren hoog - Lotte Lammerink
Contactpersoon Dames hoog - Mikal van Dijk
Contactpersoon Heren laag - Iris Leunissen
Contactpersoon Dames laag - Tom Coolman
Contactpersoon Mix 5-10 & Mix Fana & Mix meetrainers - Daphne Rietvelt
Conactpersoon Mix 1-4 & Mix Nevobo - Anouck Bäcker 


TC Voorzitter
Anouk Holtkamp
tc_voorzitter(at)harambee.nl

Technische Commissie Coördinator
Suzanne Mulder
tcc(at)harambee.nl

Hoi, ik ben Suzanne. Komend jaar zal ik de rol van TCC vervullen in de Technische Commissie. Dit betekent dat ik de brug ben tussen het bestuur en de TC. Ik ben verantwoordelijk voor de accommodatie en trainers. Dus mocht je een vraag hebben hierover of iets wat met Harambee te maken heeft, bel, mail of spreek me gerust aan. Ik hoop jullie veel te zien in het sportcentrum!

Contactpersoon Heren hoog
Lotte Lammerink
tc_heren_hoog(at)harambee.nl

Hallo allemaal! Ik ben Lotte en ben dit jaar de contactpersoon van heren hoog (heren 1 t/m 4). Mocht je vragen hebben met betrekking tot het rooster, je trainer of een andere vraag over volleybal, dan kan je bij mij terecht. Je kan me altijd aanspreken als je me tegenkomt, mailen naar onderstaand e-mailadres of een whatsappje sturen.

Contactpersoon Heren Laag 
Iris Leunissen
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Hey! Ik ben Iris en ik ben komend jaar de contact persoon van heren laag, heren 5 t/m 8. Mocht je vragen hebben over het rooster, over je team of over andere volleybal gerelateerde zaken, kan je bij mij terecht. Stuur een mailtje, appje of spreek me aan in het sportcentrum. Hopelijk maken we er samen een fantastisch volleybal jaar van!

Contactpersoon Dames Hoog
Mikal van Dijk
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

Contactpersoon Dames laag
Tom Coolman
tc_dames_laag(at)harambee.nl

Hallo allemaal, mijn naam is Tom en ik zal komend jaar de contactpersoon zijn voor dames laag. Dit houdt in dat de team dames 4, 5 en 7 t/m 9. Mocht je vragen hebben over je rooster, teams of trainers kun je me altijd een mailtje sturen of appen. Mij aanspreken in het sportcentrum mag natuurlijk ook gewoon. Ik hoop dat we er met zijn allen een leuk jaar van gaan maken met veel volleybalplezier.

Contactpersoon Mix & Recreanten
Daphne Rietvelt & Anouck Bäcker
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hallo! Ik ben Daphne, een van de contactpersonen voor de Mix en Recreanten. Ik ben verantwoordelijk voor mix teams 5-10, de Mix Fana en meetrainers. Als je vragen, opmerkingen of enthousiaste ideeën of andere zaken hebt die gerelateerd zijn aan volleybal kun je bij mij terecht. Spreek me gerust aan in het sportcentrum of stuur een mailtje of berichtje. Veel volleybalplezier!

Hoi allemaal, ik ben Anouck. Ik zal dit jaar samen met Daphne contactpersoon zijn van de mix. Naast team 1 t/m 4 van de interne mix, ben ik ook contactpersoon voor de mix Nevobo teams. Mocht je dus een vraag hebben over je trainingen, het rooster of een andere volleybal vraag hebben, spreek me gerust even aan of stuur een mailtje naar bovenstaand adres.