Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vereniging. Ze regelen de trainers, trainingsschema's, trainingen en indelingen van Harambee.

Voor alle volleybal-gerelateerde vragen kun je de Technische Commissie bereiken op het volgende e-mailadres: tc(at)harambee.nl

De Technische Commissie voor 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Technische Commissie Voorzitter - Jessie Huiden
Technische Commissie Coördinator (TCC) - Zare van Haaren
Contactpersoon Heren hoog - Emma Burema
Contactpersoon Dames hoog - Mitchel Mensinga
Contactpersoon Heren laag - Mette Meijer
Contactpersoon Dames laag en Week - Ilse van der Veen
Contactpersoon Mix - Puck van de Beek & Jop ten Wolde

TC Voorzitter
Jessie Huiden
tc_voorzitter(at)harambee.nl

Hallo, ik ben Jessie en dit jaar ben ik voorzitter van de technische commissie. Ik speel al een paar jaar volleybal bij Harambee en dit jaar speel ik als midden in heren 2. Ik kijk ernaar uit om een ​​heel mooi volleybaljaar te maken. Heb je een algemene vraag voor de technische commissie neem dan gerust contact met me op of spreek me aan in de sporthal.

Technische Commissie Coördinator
Zare van Haaren
tcc(at)harambee.nl

Hey, ik ben Zare en ik ben 21 jaar oud. Ik speel al lang volleybal en doe het nog steeds met erg veel plezier :). Ik studeer Technsiche Geneeskunde, maar ik ben dit jaar de TCC van Harambee. Dit betekent dat ik de schakel ben tussen het bestuur en de technische commissie. Mocht je dus vragen hebben die gericht zijn aan zowel het bestuur als de technische commissie, stel die dan gerust aan mij!

Contactpersoon Heren hoog
Emma Burema
tc_heren_hoog(at)harambee.nl

Ik ben Emma Burema, en ik ben 21 jaar oud. Ik speel het grootste deel van mijn leven volleybal. Ooit in groep 5 ben ik begonnen met volleybal, en ben niet meer gestopt. Ik oorspronkelijk uit de buurt van Rotterdam, maar ben heel vaak verhuisd in mijn leven. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van Creative Technology waar ik het erg naar mijn zin heb. Binnen de technische commissie van Harambee ben ik de verantwoordelijke voor heren hoog. Dit zijn heren 1 t/m 5. Als je een vraag hebt over iets waarbij je me nodig hebt kan je me altijd aanschieten als je me ziet lopen of me een mailtje sturen.

Contactpersoon Heren Laag 
Mette Meijer
tc_heren_laag(at)harambee.nl

Hee, ik ben Mette en ik ben 19 jaar oud. Ik ben op mijn vierde begonnen met volleybal, en dat is nog steeds een van de dingen die ik het allerliefste doe! In het uitzonderlijke geval dat ik niet in de sporthal ben, over volleybal praat of op een andere manier met volleybal bezig ben, studeer ik psychologie hier aan de UT.
Dit is mijn tweede jaar bij Harambee en mijn eerste in de TC, waar ik de rol van contactpersoon voor Heren Laag op me heb genomen. Zit je dus in Heren 6 t/m 11 en heb je een vraag/opmerking of heb je me ergens voor nodig, neem dan gerust contact met me op!

Contactpersoon Dames Hoog
Mitchel Mensinga
tc_dames_hoog(at)harambee.nl

Hallo! Ik ben Mitchel Mensinga, maar de meesten zullen mij kennen als Mitch. Op dit moment studeer ik Fysiotherapie. Komend jaar wordt alweer mijn zevende jaar bij Harambee, dit jaar als midden in Heren 1. Komende twee jaar zal ik de TC contactpersoon zijn van Dames Hoog. Als je een vraagje hebt, aarzel niet om me even aan te spreken of een mailtje te sturen!

Contactpersoon Dames laag en Week
Ilse van der Veen
tc_dames_laag(at)harambee.nl

Hoi ik ben Ilse. In 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding tot Fysiotherapeut. Toen heb ik me ook direct aangemeld bij Harambee. Na een Corona jaar met weinig volleybal heb ik gekozen om in de TC te gaan. Zit je in Dames Laag en heb je een vraag dan kan je contact met me opnemen!

Contactpersoon Mix
Jop ten Wolde
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hey, ik ben Jop, 22 jaar oud en zit sinds ongeveer de middelbare school op volleybal. Toen ik in 2018 begon aan de bachelor Electrical Engineering en eerst een andere sport ben gaan doen, ben ik via de beachvolleybal gelukkig wel weer bij Harambee terechtgekomen en ben ik weer met veel  plezier aan het volleyballen. Daarnaast ben ik sinds 2022 ook deel van de TC als contact persoon voor de Mix en Recreanten en je kan me natuurlijk altijd aanspreken of mailen als je me nodig hebt!

Contactpersoon Mix
Puck van de Beek
tc_mix_recreanten(at)harambee.nl

Hoi! Ik ben Puck, 23 jaar oud en studeer Biomedische Technologie. Ik speel al 4 jaar bij Harambee en op dit moment in D4. Naast Harambee ben ik actief bij damesdispuut STER. Ik heb 2 gezellige goudvissen en het aankomende jaar ben ik TC contactpersoon voor de Mix!