Verjaardagen

04-06 Linda Woestenenk
05-06 Matthijs Postma
05-06 Jarmo Savelkoel
05-06 Nathalie van Diepen
06-06 Ida Steinweg
06-06 Frédérique Overweg
07-06 Tariq Kloezeman
07-06 Kevin Reijnen
07-06 Dennis Cai
08-06 Jeffrey Uitbeijerse
09-06 Michael Janssen
11-06 Paul Scheurink
11-06 Paulien Jonkman

Standen

H1 12 van 12
H2 1 van 12
H3 12 van 12
H4 10 van 12
H5 6 van 12
H6 4 van 8
H7 2 van 10
H8 9 van 10
D1 2 van 12
D2 3 van 12
D3 1 van 12
D4 11 van 12
D5 7 van 12
D6 4 van 12
D7 4 van 12
D8 10 van 12
D9 10 van 11
M1 9 van 10
M2 1 van 10
M3 6 van 10
M4 8 van 10
M5 4 van 10
M6 10 van 10
M7 3 van 10
M8 2 van 10
M9 7 van 10
M10 5 van 10

Meetrainen?

Meld je hier aan!

Agenda

Lege kalender

Volledige agenda

Mededelingen

Nieuwe trainer(s)!

We zijn erg blij om jullie te mogen mededelen dat we een nieuwe trainer hebben gevonden voor het eerste heren team. Monica Constantinovici wordt volgend seizoen de trainster van heren 1. Hierdoor is een opening ontstaan voor de trainerspositie voor heren 2, maar we kunnen met veel trots zeggen dat ook deze positie al weer is gevuld, namelijk door Henny Boevink. Vorig seizoen was Henny de trainer van Apollo 8 heren 2, die al vaker wedstrijden tegen Harambee speelden. Voor enkelen van jullie zal Henny daarom ook geen onbekende zijn. In het onderstaande stukje stelt hij zich even voor.

Ik zal me even voorstellen.  Mijn naam is Henny Boevink en ik word volgend seizoen de nieuwe trainer van Harambee heren 2. Ik ben geboren op 05-01-1956, getrouwd met Willemien, vader van drie kinderen én opa. Ik heb zelf gevolleybald bij MTSH (nu Webton), daar ben ik begonnen als 14 jarige. Daarna heb ik gespeeld bij Verdan/Havoc, vervolgens Dalvo en daarna weer Havoc. Het hoogste niveau dat ik heb gespeeld is top eerste divisie als midaanvaller/hoofdblokkeerder. Sinds 1978 ongeveer ben ik trainer. Ik train dames, heren, jongens, meisjes, van 1e divisie tot derde klasse. Ook ben ik nog vier jaar bondscoach van het nationale herenzitvolleybalteam geweest met als hoogtepunt de Paralympische Spelen in Atlanta 1996. Ik heb ook twee jaar de jongens van Ichthuscollege getraind voor het WK scholen in Kecksemet in Hongarije, waar we achtste zijn geworden. Andere verenigingen waar ik training heb gegeven zijn Havoc, VIC Enschede, Apollo, Webton, Tubanters zitvolleybal en nu Harambee. Ik heb veel zin in t nieuwe seizoen!

14-05-2020

Kandidaatsbestuur

Van links naar rechts: Iris, Julia, Esmee, and Délisa

Hallo lieve Harambeeërs,

 

Wij zijn het 56e kandidaatsbestuur van vv Harambee, en wij zijn op zoek naar jou! Op het moment zijn we nog met z’n vieren, maar we zouden er graag een 5e bestuurder bij hebben om ons te versterken. Dus lijkt het je leuk om actief te zijn bij onze gezellige vereniging en heb je zin een beetje uitdaging? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar bestuur@harambee.nl.

 

Even een voorstelrondje:

Mijn naam is Délisa, ik ben 21 jaar oud en ik ben bezig met afstuderen voor mijn bachelor industrieel ontwerpen. Naast volleyballen vind ik het leuk om in mijn vrije tijd nieuwe recepten te koken, bord/ kaartspellen te spelen of te prutsen met adobe photoshop/ illustrator.  Ongeveer 7 (juf)  jaar geleden ben ik begonnen met volleybal en sinds 3 jaar ben ik actief bij Harambee.  Ik heb op heel veel verschillende niveaus gespeeld, maar altijd als midden. Mijn signature volleybal move zijn mijn go-go gadget uitsteek armen. Toen ik als harambee- kiddo kennis maakte met de vereniging werd me al meteen duidelijk dat wij een hele warme, gezellige, sfeervolle vereniging hebben, waarin iedereen elkaar kent en van alles te beleven valt. Hopelijk kan ik als bestuurslid volgend jaar hier een steentje aan bijdragen.

Hey, mijn naam is Iris en ik ben 21 jaar. Oorspronkelijk afkomstig uit het o zo leuke Brabant, maar woon nu al bijna drie jaar in het gezellige Enschede. Op dit moment ben ik als alles goed gaat bezig aan de laatste paar weken van de bachelor biomedische technologie. Naast mijn favoriete hobby, volleyballen natuurlijk, vind ik het leuk om te koken, om lekkere taarten en toetjes te maken, te lezen en accordeon te spelen. Mijn geheime libero talent is mijn signature volleybal move waarmee ik in mijn eerste jaar bij Harambee ongeslagen kampioen ben geworden. Na al verschillende commissies gedaan te hebben en dit jaar de TC wil ik komend jaar als bestuurslid graag op mijn manier een steentje bijdrage aan Harambee, een super gezellige vereniging, waar mensen altijd wel in zijn voor iets leuks.

Hoihoi, mijn naam is Julia, maar velen van jullie zullen mij ook kennen als Sophie. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de opleiding Logopedie in Zwolle, maar omdat ik Enschede zo'n leuke stad vind heb ik besloten om hier te gaan wonen. Daarbij kwam toen natuurlijk dat ik me aan kon sluiten bij de meest gezellige volleybalvereniging! Dit is nu mijn derde jaar bij Harambee en in die tijd heb ik geleerd dat mijn signature volleybal move is dat ik altijd brak in het veld sta. Dit jaar heb ik een aantal commissies gedaan en ik vond het echt heel leuk om zo actief te zijn binnen de vereniging. Daarom hoop ik dat ik komend jaar nog actiever kan worden als bestuur!

Hoi, mijn naam is Esmee, en ik ben 20 jaar. Momenteel ben ik in mijn tweede jaar van technische wiskunde. Naast volleyballen vind ik het ook erg leuk om taarten te bakken en spelletjes te spelen. Dit is nu mijn tweede jaar bij deze gezellige vereniging. In het volleybalveld ben ik te herkennen door mijn dramatische duiken voor de bal. In de afgelopen twee jaar ben ik actief geweest bij commissies en sinds februari was ik de vice-voorzitter van het huidige bestuur.  Ik vind het super leuk om actief te zijn bij deze gezellige en sfeervolle vereniging en ik hoop dat ik aankomend jaar iets kan bijdragen als bestuur!

 

Hopelijk tot snel!,

Groetjes,

56e kandidaatsbestuur van vv Harambee 

 

15-05-2020

Quarataine Crazy 55

Het is een vervreemde periode, geen volleybal, geen activiteiten, gezelligheid die stil ligt. Daarom hebben wij een Crazy 55 met teamuitdagingen voor jullie gemaakt! Je kunt met je team deelnemen, natuurlijk dat je niet fysiek samen hoeft te komen! (Dit willen wij absoluut niet aanmoedigen & zal ook zeker geen punten opleveren). Hoe creatiever je de opdrachten uitvoert, hoe beter. De Crazy 55 is te vinden op de website & als je nog vragen hebt stel deze dan vooral. Vergeet je ook vooral niet op te geven! Veel plezier & blijf gezond.

  quarantaine crazy 55.pdf

09-04-2020

Nieuwste team blog posts

Corona is onze benzine✈️✈️✈️

Hallo allemaal,Ik schrijf hier vanuit mijn thuis quarantaine met als status quo een potentiëel corona griepje. Vandaar dat ik nu ook zeeën van tijd heb om voor jullie een verlaat wedstrijd verslag te schrijven. Met alle wedstrijden afgelast voor de komen... Lees meer

Heren Boeing Juf4Juf | 15-03-2020 | Wedstrijdverslag

Een overwinning? Maar natuurlijk!! 🦾🤖

Na twee keer deze wedstrijd verzet te hebben was het eindelijk tijd voor de Termin8ors om hun droom waar te maken, eindelijk een keer een wedstrijd winnen. Niet alleen voor ons maar ook voor alle heren 8 teams van de afgelopen jaren!! De motivatie was hoog... Lees meer

Heren Termin8or | 11-03-2020 | Wedstrijdverslag

Escal8tion avond in Langeveen

Gezien het alweer een tijdje geleden is dat ons laatste wedstrijdverslag online is verschenen, werd het weer de hoogste tijd voor een nieuwe! Afgelopen vrijdag reisde Dames 8 af naar het pittoreske Langeveen, terwijl de rest van de Harambeeërs allemaal al... Lees meer

Dames Escal8tion | 04-03-2020 | Wedstrijdverslag

Escalatievliegtuig gespot in Delden✈️📣🍻🚨

Heyyy trouwe bloglezer, het is weer tijd om je weer bij te praten over de gebeurtenissen die afgelopen vrijdag hebben plaatsgevonden. Na de teleurstellende nederlaag van de week daarvoor, was het weer aan ons om de zaken weer recht te trekken en in de Boei... Lees meer

Heren Boeing Juf4Juf | 19-02-2020 | Wedstrijdverslag

Crashcourse gekregen van Webton✈️💥

Beste dames, heren en reizigers, Het is alweer een tijdje geleden dat we jullie up-to-date hebben gebracht met de stand van zaken binnen en omtrent de vliegcrew des Harambee. Dit ondanks dat het allemaal erg voortvliegend (varen is zo ouderwets) ging en we... Lees meer

Heren Boeing Juf4Juf | 11-02-2020 | Wedstrijdverslag
Alle team blog posts