Volleybalvormen

Binnen Harambee worden de volgende vijf volleybalvormen aangeboden:

Nevobo Competitie
Je traint in principe 2 keer per week en wordt ook automatisch lid van de Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond). Daarnaast speel je ongeveer 22 wedstrijden per jaar, die vooral gespeeld worden op vrijdagavonden en zaterdagen. Deze competitie begint eind september en eindigt rond april. Je kan ook alleen meetrainer worden bij de Nevobo.

Week teams (pilot)
Je traint 1 keer per week en er worden op woensdag of donderdagavonden wedstrijden gespeeld. Dit zijn 9 wedstrijdavonden die gespeeld worden tegen andere teams in de regio. De weekenden hou je dus in principe vrij. We stellen als eis dat je minimaal een jaar volleybalervaring hebt. Dit is een pilot aangezien aankomend jaar deze vorm nieuw is bij Harambee en er zal 1 dames team worden gemaakt.

Mixcompetitie
Je traint 1 keer per week en verder neem je met je team deel aan een interne mixcompetitie. Er worden op vrijdagavonden 10 wedstrijden gespeeld die in het sportcentrum zullen plaatsvinden, hier speel je tegen andere gemengde teams die van een gelijkwaardig niveau zijn. Ook in dit geval wordt je lid van de Nevobo, dit geeft je de mogelijkheid om in te vallen bij competitieteams. Je kan ook alleen meetrainer worden bij de Mixcompetitie.

Mix Nevobo 
Je traint 1 keer per week en er worden op woensdag of donderdagavonden wedstrijden gespeeld, 9 avonden in het jaar. Je speelt hierbij tegen andere teams in de regio. We stellen als eis dat je minimaal een jaar volleybalervaring hebt. We hebben bij Harambee twee Mix Nevobo teams die op niveau worden ingedeeld. Het verschil tussen Mix Nevobo en de reguliere Mixcompetitie is voornamelijk het niveau, deze ligt hoger bij de Mix Nevobo.

Beach
Vanaf april gaat de beachbak op de UT weer open en dan gaat het beachseizoen van Harambee dus ook weer van start. Je traint 1 keer per week en speelt een interne beach-competitie op de donderdag- of vrijdagavond. Kijk voor meer informatie onder het kopje beach.