Volleybalvormen

De Nevobo is de Nederlandse Volleybal Bond, dit is de organisatie die de regionale wedstrijden organiseert.

Volleybal Vorm

Aantal trainingen per week

Aantal wedstrijden per jaar

Wedstrijddag

Voor wie?

Niveau

Regionale weekend competitie (Nevobo)

2

max. 22

Vrijdag / zaterdag 

Mannen en vrouwen gescheiden

Beginner en hoger

Interne Mix competitie

(Mix)

1

10

Vrijdag

Iedereen

Beginner en medium

Regionale Mix competitie (Nevobo)

1

9

Woensdag / donderdag

Iedereen

Medium,

Minimaal 1 jaar volleybal ervaring

Meetrainer regionale teams (Nevobo)

1 of 2

-

-

Mannen en vrouwen gescheiden

Beginner en hoger

Meetrainer Mix teams (Mix)

1

-

-

Iedereen

Beginner en medium

 

Regionale weekend competitie (Nevobo)

Je traint in principe 2 keer per week en wordt automatisch lid van de Nevobo. Naast de trainingen speel je maximaal 22 wedstrijden per jaar, die vooral gespeeld worden op vrijdagavonden en zaterdagen. Deze competitie begint in september en eindigt rond april. Als je niet mee wil doen aan de wedstrijden, kan je kan ook meetrainer worden bij de Nevobo. Dan sluit je aan bij een Nevobo team tijdens de training(en).   

Interne Mix competitie

De mix teams zijn mannen en vrouwen gemengd. Je traint 1 keer per week en verder neem je met je team deel aan een interne competitie. Er worden op 10 vrijdagavonden wedstrijden gespeeld die in het sportcentrum op de campus plaatsvinden. Je speelt tegen andere teams van Harambee die een gelijkwaardig niveau hebben. Je kan ook alleen meetrainer worden bij de interne Mixcompetitie. Dan sluit je 1 keer per week aan bij de Mix training.

Regionale Mix competitie (Mix Nevobo)

Deze teams zijn ook mannen en vrouwen gemengd. Je traint 1 keer per week en er worden op woensdag- of donderdagavonden wedstrijden gespeeld. Dit is op 9 avonden in het jaar. Je speelt hierbij met je Mix team tegen andere teams in de regio. Dit is dus anders dan bij de interne Mix competitie. We stellen als eis dat je minimaal een jaar volleybal ervaring hebt. We hebben bij Harambee twee Mix Nevobo teams die op niveau worden ingedeeld. Het verschil tussen de regionale Mix competitie en de interne Mixcompetitie is voornamelijk het niveau, deze ligt hoger bij de regionale Mix competitie. 

Beach

Vanaf april gaat de beachbak op de UT weer open en dan gaat het beach seizoen van Harambee ook weer van start. Je traint 1 keer per week en speelt een interne beach-competitie op de donderdag- of vrijdagavond. Kijk voor meer informatie onder het kopje beach.