4x4 vriendencompetitie

Ook dit jaar is er een 4x4 beachvolleybalcompetitie! Teams bestaan uit ten minste vier personen: mannen, vrouwen of gemengd. Vraag je jaarclub, dispuut, huisgenoten, familie, vrienden en doe mee met de 4x4 competitie. Want wat is er nou lekkerder dan met je blote voeten, heerlijk in het zand te sporten en genieten van de buitenlucht!?

Op woensdag 1 en 8 mei zijn er instuiftrainingen waar je met je team indien gewenst aan deel kan nemen. De wedstrijdrondes zullen plaatsvinden op woensdagavonden:


*   15 mei - ronde 1
*   22 mei - ronde 2
*   29 mei - ronde 3
*   5 juni - ronde 4
*   12 juni - ronde 5


De inschrijving is geopend tot en met 26 april 2019.

Kosten 4x4
Inschrijving team: €40,- per team

De bovengenoemde contributiebedragen zijn van toepassing voor Harambee-leden. Als je nog geen lid bent van Harambee, dan komen er nog enkele kosten bij:

- UnionCard Zomerkaart € 20,-* (mocht je deze nog niet hebben) klik hier voor meer informatie  
- Verenigingsheffing Zomerkaart € 9,-* klik hier voor meer informatie

* Voor studenten, zie de website voor meer prijsinformatie.

 

Hoe schrijf ik me in?

1. Als je nog geen Harambee-lid bent, vul dan eerst het onderstaande inschrijfformulier in. Deze kan je digitaal inleveren via de mail naar secretaris@harambee.nl of uitgeprint in de brievenbus van Harambee in het sportcentrum.

2. Als je eenmaal bent geregistreerd als lid kun je je inloggegevens van de website aanvragen door op "Mijn Harambee" te klikken, vervolgens "Log in" en dan op "Wachtwoord vergeten". 

3. Log je vervolgens in met de verkregen inloggegevens en ga naar deze link: https://harambee.utwente.nl/nl/activity/7 en schrijf je in voor de activiteit.

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijven of wil je je interesse aangeven, kun je ook altijd een mailtje sturen naar ibc@harambee.nl

 Inschrijfformulier 4x4 beach [Nederlands] [28-03-2019].pdf