Informatie

Harambee is de unieke combinatie tussen studenten en volleybal. Dat betekent dus naast volleybal op verschillende niveaus (competitie: 4e klasse t/m 3e divisie of in de eigen mix-competitie) heel veel gezelligheid. Dat deze combinatie zeer geslaagd is, blijkt wel uit het feit dat Harambee met meer dan 400 leden een van de grootste teamsportvereniging is van de Universiteit Twente. Net als alle andere studentensportverenigigingen op de UT zijn we aangesloten bij Studentensport Nederland. Daarnaast is Harambee, net als de meeste andere verenigingen, ook lid van de Student Union.

Alle teams trainen en spelen in de uitstekende accommodatie van het sportcentrum op de Campus. Tijdens wedstrijden kun je de Harambee teams herkennen aan hun opvallende paars/oranje tenues. Competitiewedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond en zaterdag. De mixcompetitie is een interne competitie en wordt op vrijdagavonden gespeeld. De trainingen worden veelal verzorgd door binnen de vereniging opgeleide trainers. Na de training of wedstrijd smaakt een biertje in de kantine (beheerd door de sportverenigingen) altijd prima. Daarnaast organiseren de verschillende commissies binnen Harambee bijzondere evenementen en (internationale) toernooien.

Train een keer vrijblijvend mee om het met jouw eigen ogen te kunnen zien!

Leden die geen student aan een Universiteit gevestigd in Nederland of Saxion zijn of medewerker van de UT/Saxion zijn, dienen toestemming vanuit het bestuur te krijgen voor hun lidmaatschap. Deze toestemming wordt gebaseerd op de Externe Leden Regeling:
  Membership Guideline.pdf

Wil je zeker lid worden? Vul dan een inschrijfformulier in en stuur deze naar de secretaris of stop hem in de Harambee brievenbus in het sportcentrum.

  Registration form Harambee [English] [2023-2024].pdf

Naast zaalvolleybal kun je ook in het voorjaar/zomer beachvolleyballen. Harambee biedt twee verschillende spelvormen aan, namelijk 2x2 competitie en UT open beach. De informatie over deze spelvormen kun je vinden onder het kopje Beach. Daarnaast vind je daar ook de juiste inschrijfformulieren.