Wedstrijdverslag Dames 4 22 oktober 2021

Vrijdag 22 oktober had Dames Phineas en Fierb een uitwedstrijd tegen Wevo Dames 5. Na een inspirerende wedstrijdmail van aanvoerder Marte gelezen te hebben had iedereeen er weer zin in! Van tevoren moest er natuurlijk gegeten worden, voor de verandering een keer bij Esmee. Om 15:00 uur stonden Esmee en Anouk al in de keuken om een heerlijke maaltijd te bereiden voor het team. 

Om 15:30 moest er al gegeten worden, want we hadden nog een wereldreis voor de boeg naar het prachtige ✨Weerselo✨. Eerst moesten we naar het station fietsen, dat was nog wel te doen. Daar stapten we op de trein richting Hengelo, en toen begon het drama. Er was geen perron vrij op het station, en we moesten voor Hengelo wachten tot de trein het station binnen kon rijden. Dat duurde zo lang dat we onze overstap niet meer konden halen, en de eerstvolgende optie daarna ook niet! Reisleider Esmee hield het hoofd koel, terwijl sommige van ons in paniek raakten.

Ze zei dat we maar een klein beetje te laat zouden komen als we een latere bus zouden pakken. Vervolgens moesten we wachten...

Toen kwam eindeijk de bus! Maar toen we instapten vroeg de buschauffeur: "Jullie zijn op de hoogte van de wijziging, toch?". Blijkbaar reed de bus niet verder dan de rand van Weerselo, terwijl de sporthal zich dichter bij het bruisende centrum bevond. Daarna had ook reisleider Esmee geen opties meer om op tijd te komen, en was het tijd om de wedstrijdsecretaris van Wevo te bellen en mee te delen dat we te laat zouden komen. Na een verder niet zo spannend ritje werden we uit de bus gegooid bij een tankstation, en moesten we maar verder wandelen. Gelukkig ging Marte met de auto en stond ze ons op te wachten, zodat de geblesseerde coach en twee gelukkige teamgenoten samen met alle tassen naar de sporthal gebracht konden worden. 

De rest van het team wandelde naar de sporthal, en langzamerhand begonnen de zenuwen te komen. Zouden we onze winning streak vol kunnen houden? En waar was Perry eigenlijk?

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, en bouwden we tijdens de eerste set een goede voorsprong op. Door een goede servicereeks van de tegenstander raakten we de voorsprong echter ook snel weer kwijt, en verloren we de set met 25-21. Echt huilen. Maar we gaven niet op! De tweede set ging beter, en we wonnen dan ook met een overtuigende 14-25. Toen waren we pas echt op stoom! Iedereen was aan het shinen en de laatste twee sets werden gewonnen met 12-25 en 15-25. 

Na de wedstrijd moesten we snel douchen, want anders zouden we de laatste bus terug niet halen. Eenmaal terug in het huis van Esmee gingen we taart eten. Marte had een superlekkere taart gemaakt, maar hij was wel een beetje moeilijk te snijden.

Na het taart eten gingen we een spelletje spelen en Victorious kijken, en toen was Perry ook weer terug.

Toen gingen we naar huis. Het was leuk! 

Joe Joe!

 

We waren met de wedstrijd begonnen

En speelden nogal onbezonnen

Het OV was schijt

Perry was kwijt

Maar uiteindelijk wel gewonnen!


Wedstrijd info

Thuis team Wevo 70 Dames 5
Gast team Phineas and 4rb
Datum 22-10-2021 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Sporthal 't Trefpunt
Legtenbergerstraat 6
7595XB Weerselo
Uitslag 1 - 3
Sets 25-21, 14-25, 12-25, 15-25