Verliezen is geen optie 12-02-2022

Hee,

 

Jahoor afgelopen weekend hebben we het weer gedaan. We hebben opnieuw een 4-0 winst behaalt. 

We begonnen met een overheerlijk ontbijt bij Ilse. Esmee had heerlijke broodjes en croissantjes gehaald, met een goed gevulde maag gingen we richting de sporthal.

Voor het spelen van de wedstrijd hebben we versterking gekregen van Iris, Lika en Laura. Ook hadden we een andere coach, om het makkelijk te maken was zijn naam ook Sander. 

We begonnen de wedstrijd goed. We zaten er lekker in en speelde ons eigen spel. Er werd veel aangevallen en de tegenstanders maakten we het lastig. De tweede set hadden we iets meer moeite en werden er wat meer fouten gemaakt. De derde set pakten we onze spirit weer terug en wonnen we opnieuw. In de wedstrijden kwamen er goede passen waardoor er mooie set-ups werden gegeven en het afgemaakt kon worden met een aanval. De laatste set hebben we mooi afgesloten.

Na afloop van de wedstrijd kon taart met een drankje natuurlijk niet ontbreken. Marte had deze week de taart gebakken en onze invallers hebben voor/na hun wedstrijd ook nog een lekker stukje kunnen eten.

Ondanks dat ons team niet compleet was hebben we een mooie wedstrijd gespeeld. We staan 2de in de poule en gaan ervoor om deze plek niet meer af te geven. 

 

Compleet waren we niet

Maar toch een mooi spel in het verschiet

Wonnen we toch weer

Dit snakt naar meer

en we zongen samen een overwinnings lied

 

Groetjesss,

 

Phineas en Fierb

 


Wedstrijd info

Thuis team Phineas and 4rb
Gast team Weghorst Makelaardij WVC Volley Dames 4
Datum 12-02-2022 11:30
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 4 - 0
Sets 25-15, 25-20, 25-14, 25-16