Het Goed v.s. het Kwaad

De strijd is gestreden. De eeuwige strijd tussen het goed en het kwaad is vrijdagavond om 21:00 uur bevochten tijdens een spannende wedstrijd in het sportcentrum op de campus van de UT. Het kwaad, vertegenwoordigt door de speelsters van Cruella de VII. Het goed, vertegenwoordigt door de speelsters van de Nineja Turtles. In dit verslag leest u hoe deze spannende wedstrijd verliep en wat de uitslag was van deze eeuwige battle. 

Zelfs de korfbal spurtte weg toen de Nineja Turtles en Cruella de VII hun entree maakten. Beide teams waren op hun eigen manier gehavend tijdens de voorbereiding. Het goed had een coach die de druk van zo’n belangrijke wedstrijd niet aankon, en daardoor het liet afweten. Het kwaad had een aantal zieke en manke speelsters die door de pijn heen speelden om zo toch hun steentje bij te dragen. 

De eerste twee sets werden ruimschoots gewonnen door het kwaad, met 25-11. In de derde set had het goed de smaak even te pakken en was het spannend tot het einde. Het kwaad had echter toch de overhand en won ook deze set. De wedstrijd was inmiddels gestreden, maar om het nog extra duidelijk te maken vloog het kwaad ook in de laatste set ruimschoots over het goed heen. 

Al met al was het een enerverende strijd. Beide kanten hebben gestreden en voor elk punt gevochten. Soms werd de wedstrijd bijna overgenomen door de zangbattle die tegelijkertijd plaatsvond. De invalcoach heeft nog erg zijn best gedaan voor de Nineja Turtles, maar het was net niet genoeg om Cruella de VII te overstemmen. 

Conclusie van de avond, de evil lach van het kwaad zal de mooie glimlach van het goed altijd overstemmen.

 

Een strijd tussen goed en kwaad

Ons team wat er een beetje kreupel staat

Onze coach was eindelijk eens ruim op tijd

Gezamenlijk wonnen we de strijd

En zo had het kwaad een goed resultaat


Wedstrijd info

Thuis team Cruella de Vil
Gast team Ninejaturtles
Datum 18-03-2022 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 4 - 0
Sets 25-11, 25-11, 25-19, 25-11