Even huilen

Soms zit het mee, soms zit het tegen, en soms wil de tegenstander je van het veld vegen. Helaas liep deze aflevering van Phineas en Fierb niet zo goed af. 

Het was een gewone vrijdgavond. We hadden lekker gegeten bij Esmee en er waren ook ijsjes! Toen vertrokken we op de fiets naar Hengelo om onze tweede wedstrijd tegen ATC Dames 2 te spelen. We hadden al een keertje een set van deze dames verloren, en wisten dus dat ze ondanks hun tiende plek in de poule niet ongevaarlijk waren. 

Toch werden we de eerste set verrast door ATC, en stonden we al gauw een paar punten achter. De peptalks tijdens de time-out mochten niet baten en helaas verloren we de eerste set. En de tweede. En de derde.

De vierde set ging het beter! We stonden aan het begin van de set al een paar punten voor en lieten de voorsprong niet meer gaan. Uiteindelijk hebben we de vierde set gewonnen. Toch fijn om de wedstrijd wel zo af te sluiten. 

Janiek had gelukkig een superlekkere taart gemaakt, en na een drankje in de kantine gingen we naar huis toe. of stiekem toch naar het pre bata feest:)

En hier is weer een limerick:

We gingen wraps eten

Willen deze wedstrijd liever vergeten

Volgende keer gaan we weer strijden

Dan schreeuwt Marte kom op meiden

En gaan we in de Diekmanhal zweten


Wedstrijd info

Thuis team ATC Dames 2
Gast team Phineas and 4rb
Datum 29-04-2022 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Veldwijk
Kuipersdijk 46
7552BJ Hengelo Ov
Uitslag 3 - 1
Sets 25-16, 25-23, 25-22, 22-25