⚡ Hakken in Hengelo

Afgelopen maandag mochten de gabbers hun eerste beker wedstrijd spelen tegen ATC HS1. De bodem voor het feest werd gelegd bij Simon thuis op de campus. Na een degelijke hoeveelheid bonen en rijst naar binnen was gewerkt vertrokken we Hengelowaarts. Dit kon mooi met de auto omdat de burgers daarmee direct uit werk naar de campus toe kwamen.

Eenmaal omgekleed en uitgestampt betreden we gladde houten vloer van de Sporthal Veldwijk. Van de baas kregen we de opdracht tempo hoog houden, en de druk er op. Tegen een eerste klasse team moet dat wel lukken. Toch?

De eerste paar punten waren zo binnen. Toen stond het zomaar 4-4. Hoe dan? Door maar liefst vier netfouten. De toon leek gezet. Dat lieten de gabbers aan de kant niet zomaar gaan. Er werd luidruchtig geschreeuwd en gezongen. Met de sfeer weer terug en de wedstrijd onder controle eindigden we de eerste set met 25-13.

Nu de basis weer voor elkaar was, moest de focus weer meer op tempo omhoog. Zonder al te veel moeite werd de wedstrijd afgerond met een tweede set van 25-14 en een derde set van 25-15. Vervolgens was het ook al weer burger bedtijd.

Voor de poll van de week kijken we even naar de categorie esthetische servjes, met als deelnemers op volgorde: Mikal, Yuri, Tariq, en Wybren