⚡ Heren Thunderdome vs. Volga

 

Op zaterdag 15 oktober stond de tweede competitiewedstrijd van Heren Thunderdome op de planning, tegen het uit de 2e divisie gedegradeerde Volga HS1. Na de 5 punten die uit Apeldoorn werden meegenomen in de eerste wedstrijd, stonden alle mannen stijf om ook na deze wedstrijd de ongeslagen status vast te kunnen houden.

Omdat Herwin bij een andere volleybalwedstrijd inspiratie aan het opdoen was, mochten wij Jessie uit Heren 2 verwelkomen in ons team (shout-out naar Jessie, thanks voor het joinen!). Eenmaal aangekomen in het altijd mooie Gaanderen, werden eerst de chillste banken in de kantine gekoloniseerd (oeps, verkeerde thema…) en de benodigde hoeveelheid koffie en sportdrank verorberd, waarna de harde techno beats vanuit de kleedkamer door heel de sporthal galmde tijdens het omkleden.

Nadat het thuispubliek van Volga vlak voor het begin van de eerste set even wakker werd geschut door een loeiharde ‘Er zijn twee kleuren’ ingezet door niemand minder dan onze eigen (helaas geblesseerde) Wijtse, kon de wedstrijd beginnen. De eerste set was een mooi voorbeeld van de volleybal wijsheid ‘Als je stabieler speelt dan de tegenstander, dan win je’ en deze werd dan ook gewonnen met 18-25. Heren Thunderdome bleef lekker doorstampen tijdens de tweede en derde set, het publiek werd steeds stiller en de eerste drie sets waren een prooi voor Harambee.

Helaas hebben we dit niet tijdens de vierde set kunnen voortzetten, die na veel spannende rally’s met 25-23 verloren ging. Al met al jammer van de laatste set, maar Monica was tevreden, dus we konden met een gerust hart (en natuurlijk 4 punten in de pocket) Gaanderen achter ons laten.

Aanstaande zaterdag is onze eerste thuiswedstrijd om 17:00 in de Houten zaal tegen niemand minder dan Apollo 8 HS 1, dus komt allen kijken naar dit geweldige hakfestijn!

Kusjes,
Heren Thunderdome

 

 


Wedstrijd info

Thuis team Volga Heren 1
Gast team Heren 1
Datum 15-10-2022 17:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Pathmoshal
Veilingstraat 20
7545LZ Enschede
Uitslag 1 - 3
Sets 18-25, 20-25, 17-25, 25-23