Voordat de klok 12 slaat

 

4 november was het tijd voor de wedstrijd van SVH VC Dames 4 tegen de enige echte ZASsepoesters. Helaas hebben we de wedstrijd toch met een verlies van 4-0 moeten afsluiten.

Natuurlijk moeten de buikjes van deze prinsessen altijd goed gevuld worden voordat we aan de wedstrijd kunnen beginnen. Dit werd dan ook met een vlot tempo gedaan aangezien we maar een half uur hadden voor het eten en afwassen. En niet te vergeten dat het douchbier nog niet gehaald was dus een auto zelfs eerder moest vertrekken. Dit zorgde wel voor een hele mooie selectie aan fijne biertjes door onze lieve coach Lars. Gelukkig kwamen we na alle haastige spoed toch semi op tijd voor de warming up.

Voor de wedstrijd werden we door een ander team gewaarschuwd voor de douches, maar zo erg kon het toch niet zijn? Helaas kon de prachtige k3 muziek ons deze keer niet redden. De douches waren zo kokend heet dat ze ons bijna levend konden verbranden, toch hebben sommige deze missie alsnog aangedurfd met gelukkig wat hulp van het kleine koude voeten kraantje tussendoor.

Eindelijk om elf uur zaten we, nog half in leven, in de kantine. Dus tijd voor de heerlijk gebakken taart van Esmee! En wat een kunstwerk was dat. Namelijk een recreatie van de enige echte assepoester. De mooie blauwe icing van deze mede-Zassepoester mag dan wel in het riool zijn beland, maar haar jurk is er zeker niet minder op geworden met de mooie witte vervanging!

Na het smikkelen van deze taart en alle iceteas was de tijd zo voorbij gevlogen. De teambespreking werd maar vlug verplaatst naar voor de volgende team training aangezien het wedstrijdblaadje natuurlijk nog gehaald moest worden in de vb voordat de klok 12 slaat.

 

Zassepoester kwam bijna telaat voor het bal

Dus dan maar een kortere opwarming in de sporthal

Deze wedstrijd was een flinke strijd

Maar er komt geen einde aan

Want er was ook geen vredige douche na de wedstrijd

Gelukkig maakt dat blaadje in de vb alles goed

Dus staan we volgende week weer op het veld met volle moed!

 

 


Wedstrijd info

Thuis team SVH VC Dames 4
Gast team Dames 6
Datum 04-11-2022 21:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie de Voordam
Koemaste 2
7447AD Hellendoorn
Uitslag 4 - 0
Sets 25-6, 25-13, 25-11, 25-12