Meest brakke maar beste weddie tot nu toe

De brakke prinsesjes hebben weer een spannende thuiswedstrijd erop. Met als enige samen met Heren 8 in de zaal, was het erg rustig op de tribune. Meteen werd de trommel uit de kast getoverd om ons helemaal klaar te maken om de tegenstanders een poepie te laten ruiken.

We waren erg competitief omdat we een gelijkwaardige tegenstander hadden waardoor er lange relies ontstonden. Hierdoor ging het door tot een vijfde set, die we helaas hebben verloren, wat de uiteindelijke stand, 2-3 maakt.

De eerste set waren prima paasjes, en goeie setjes. We waren bij de weddie erg goed in de aanval vergeleken met die van de tegenstander, die een harde strakke aanval had, maar vaak uit of in het net sloeg. De tactiek was hard, diagonaal slaan of achter de setter op positie 1 slaan. De tweede set had hetzelfde verloop.

In de derde set werd de communicatie minder en in het veld chaotischer. We gingen wel steeds tactischer aanvallen, door vooral te letten op de gaten en eventuele prikballetjes erin te gooien omdat ze in de eerste en tweede set achter het blok een beetje aan het slapen waren. Helaas had de tegenstander zich na de tweede set herpakt, en kregen we het zwaar in de aanval, omdat ze een sterkere paas kregen.

De vierde set verliep lastig. Op een gegeven moment begon de brakheid echt in te slaan. Ook krap aan verloren, met 24-26. Leira werd als setter eruit gehaald en esmee erin. Later in de set werd Leira voor het eerst als midden gezet. Esmuuuhhh heet echt onze wedstrijd gered met haar strakke mooie serves. Echt een topper.

Doordat de tegenstanders net aan de vierde set hadden gepakt, moesten we nog een vijfde set erin. De vermoeiing sloeg aan, zowel bij ons als de tegenstander. Tot de 10 punten waren de teams om en om fouteserves aan het slaan. Met een score van 11-15 hebben we de vijfde set verloren, en was daarmee de wedstrijd afgelopen.


Wedstrijd info

Thuis team Dames 6
Gast team Mintonette Dames 2
Datum 23-12-2022 19:00
Type Reguliere wedstrijd
Locatie Universitair Sportcentrum
Drienerlolaan 5
7522NB Enschede
Uitslag 2 - 3
Sets 25-19, 25-21, 16-25, 24-26, 11-15