Donderdagavond: wedstrijd in plaats van Vestingbar

In plaats van donderdagavond in de Vestingbar rond te dansen, moesten de prinsesjes nu een wedstrijd spelen. Op naar Den Ham dus; gezellig drie kwartier met z’n allen in de auto zitten. We moesten tegen HVC die al tweede stonden in de stand, dus het beloofde een leuke uitdaging te worden. Eerst eten bij Merijn thuis – lekker dichtbij want op campus – en met een toetje (vla, om precies te zijn), dus iedereen helemaal blij want goede toetjes zijn een zeldzame luxe als skere student. Daarna gezellig met z’n allen afwassen en proberen de wc in Merijns huis te vinden, en vervolgens op weg!

Aangekomen in het pittoreske Den Ham na een voorspoedige reis vertrokken de prinsesjes naar de kleedkamer. Vanwege het slechte weer (regen en ziek veel wind de hele dag) waren we op tijd vertrokken, dus rustig een halfuur de tijd om om te kleden. Daarna de zaal in, op zoek naar pijnstillers die Lara gelukkig bij zich had, afwachten tot de tegenstanders eindelijk een keer op komen dagen, ondertussen volleybal met een hand spelen en ronddansen op de goeie hardstyle muziek.

De wedstrijd zelf hebben we ondanks een waardige strijd helaas verloren, en Leira moest er na de eerste set al uit omdat ze een dag eerder haar knie had verkloot (wat overigens nog steeds niet beter gaat, beetje jammer) en het echt kapot veel pijn ging doen (niet genoeg pijnstillers, helaas). Wel hartstikke goed gespeeld en Julia heeft weer het hele veld bij elkaar gedoken.

Na de wedstrijd waren de prinsesjes van Zassepoesters verandert in Doornroosjes, want iedereen was echt kapot moe. Douchen en heel hard Taylor Swift luisteren, en vervolgens wilde iedereen gewoon naar huis en slapen. Maar! Gelukkig was er eerst nog taart en was het toch nog heel gezellig.


Wedstrijd info

Thuis team HVC Dames 3
Gast team Dames 6
Datum 09-03-2023 20:30
Type Reguliere wedstrijd
Locatie de Beukenhage
Broekmaten 4
7683XH Den Ham Ov
Uitslag 4 - 0
Sets 25-14, 25-12, 25-9, 25-19