Eerste gewonnen wedstrijd voor Dames 8!

Afgelopen zaterdag tijdens het eerste weekend was het ook voor dames 8 tijd om een wedstrijd te spelen. De Flash Stars waren helemaal naar Enschede afgereisd om veel punten te pakken, maar dat gingen we natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. Vol goede moed en een nog beetje Sophie in het veld begonnen we de wedstrijd.

De eerste set was zeer wisselend, dan weer heel veel punten voor Harambee, dan weer heel veel punten voor Flash Stars. Helaas hebben we deze set uiteindelijk met 23-25 verloren.

Maar omdat wij zeker geen opgevers zijn, gingen wij deze set ook weer kneiterhard knallen. Maar zo gezegd is nog niet zo heel erg makkelijk gedaan. Dus ondanks dat we heel hard hebben gestreden werd deze set weer verloren met 23-25 omdat de spanning toch een beetje te veel werd voor ons.

Maar zoals al eerder is gezegd, wij geven nooit op!! Dus de derde set gingen we gewoon winnen. En nouja, wat blijkt, zo gezegd is tóch zo gedaan. Eindelijk wisten we een setje te pakken! De Flash Stars dachten de wedstrijd allang te hebben gewonnen, maar daar waren wij het niet mee eens. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-19!

Nu werd het natuurlijk intens spannend, wordt het een 5 setter of niet?! Ondanks alle spanning en fanatisme binnen ons team werd deze set heel erg spannend. De tegenstander maakte het ons niet echt makkelijk. Maar wij zaten er deze set erg lekker in, en door heule goeie service reeksen en keihard gepompte aanvallen wisten we ook deze set te pakken! Spannend was het wel degelijk, want 27-25 was de eindstand van deze set.

Maar op dit moment werd het dus pas echt heul erg spannend. Een vijfde set. Dat ons team het heel erg spannend vond was zeker te merken. We begonnen dan ook niet al te goed, en stonden op een gegeven moment aardig achter. Maar ondertussen kwam er steeds meer publiek binnendruppelen en vlogen de 'hup's' ons om de oren. Omdat de trommels en de liedjes ons zo hard hebben aangemoedigd, hebben we het voor elkaar gekregen om nog terug te komen en de laatste set toch nog spannend te maken. Om ons publiek heel erg gelukkig te maken hebben we nog maar even een extra tandje bijgezet, en dit werkte! De aller eerste gewonnen wedstrijd voor dames 8 was binnen!!! Met een spannende 15-13 wisten wij deze 0-2 achterstand toch nog in te halen.

Bij deze willen wij dan ook heel graag het publiek nog even extra bedanken, want duidelijk was wel dat dit ons beter liet spelen! Dus kom ons vooral vaker aanmoedigen! <3